HOP uz Morina

Vedran Morin
Vedran Morin
Na našu adresu stiglo je priopćenje udruge Hrvatski obrtnici i poduzetnici (HOP) koja podržava listu Akcije mladih za Gradsko vijeće Malog Lošinja

Udruga Hrvatski obrtnici i poduzetnici (HOP) podržava listu za Gradsko vijeće Lošinja, Akcije mladih, čiji je nositelj Vedran Morin.

"Smatramo da su promjene u politici potrebne jer ova politika i političari više ne mogu kvalitetno raditi kao što su to činili prije 20-ak godina, potrošili su svoje znanje i mogućnosti. Vedran Morin, koji je najmlađi nositelj kandidacijskih lista u Malom Lošinju, pokazao je svojim dosadašnjim društvenim i političkim radom veliku ambiciju koja ide u dobrom smjeru, smjeru kakav je potreban otočanima, pa tako i obrtnicima i poduzetnicima, a posebno mladima.

Također, našu inicijativu u Velikoj Gorici gdje izlazimo na izbore s nezavisnom listu podržali su: prof. dr. sc. Ljubo Jurčić, Udruga Franak, Udruga mladih Velike Gorice kao i Akcija mladih. Naš program, kao i program nositelja liste Vedrana Morina ne razlikuje se u suštini jer smo pri osmišljavanju sudjelovali zajedno. Zato ovim putem pozivamo sve građane otoka Lošinja, izađite u nedjelju na izbore i podržite listu broj jedan – listu Akcije mladih", stoji u priopćenju koje potpisuje Zoran Žic, predsjednik HOP-a.