Opširnije...Prekrasna večer na otoku Cresu. Vila Salvia otvorila je svoja vrata u velikom stilu na način na je ugostila   prekaljenog umjetnika Stefana Lupina koji je predstavio dio svoje nove kolekcije skulptura, slika i fotografija iz opusa Lupinizam.


 

Opširnije...
foto: TZ Lošinj
S ostvarenjem 1.181.869 noćenja i 166.636 dolazaka u prvih sedam mjeseci ove godine, Lošinj je nadmašio 2021. s porastom od 30% u noćenjima i 38 % u dolascima i zabilježio 96% ostvarenja iz 2019. time potvrdivši svoju poziciju vodećih destinacija u Hrvatskoj.


Opširnije...
foto: TZGML
Od uličnih koncerata, pučkih fešti i brojnih izložbi, do sportskih događanja, pomorskih večeri i festivala LOSINAVA, sve vas to očekuje ove godine na Lošinju – vašoj destinaciji!


Opširnije...
foto: Igor Dorotić
Fastest known time project & Long distance hiking trail


Opširnije...
Creski kaić / foto: R. Sablić
Turistička zajednica Grada Cresa objavila je Javni poziv za dodjelu potpora iz programa "Potpore za turistička događanja u 2022. godini". Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, eno-gastronomskih, sportskih, povijesnih, tradicijskih i ostalih događanja na području kojim administrativno upravlja Grad Cres.


Opširnije...
foto: TZ Lošinj
U okviru akcije "Lošinjski cvijet", 7. svibnja 2022. godine od 9 do 13 sati na malološinjskom trgu održat će se cvjetni sajam na kojem će se dijeliti i prodavati miomirisno bilje i sadnice te ostali vrtni materijal.


Stranica 1 od 38