Opširnije...
foto: TZ Lošinj
U okviru akcije "Lošinjski cvijet", 7. svibnja 2022. godine od 9 do 13 sati na malološinjskom trgu održat će se cvjetni sajam na kojem će se dijeliti i prodavati miomirisno bilje i sadnice te ostali vrtni materijal.


Opširnije...
foto: TZ Lošinj
I ove godine, u organizaciji Turističke zajednice Grada Malog Lošinja i Grada Malog Lošinja, 14 lošinjskih restorana, vinari i učenici Srednje škole Ambroza Haračića na malološinjskom trgu 28. travnja predstavit će lošinjske specijalitete. Tako službeno započinje ovogodišnja 14. fešta lošinjske kuhinje s naglaskom na lokalne proizvode i začine.


Opširnije...
foto: Sandro Tariba
IQM Destination (eng. integrated quality management) jedinstven je projekt upravljanja kvalitetom destinacija koji je unaprijedio djelovanje turističkog sektora u Hrvatskoj kroz niz edukacija turističkih djelatnika, mjerenja kvalitete, postavljanja standarda usluge i ponude te osnaživanja brenda destinacija. Turistička zajednica Grada Malog Lošinja među prvima je prepoznala važnost implementacije mjerljivog i održivog sustava upravljanja destinacijom te postala dijelom projekta IQM Destination koji povezuje sve subjekte u destinaciji kako bi se gostima pružila najbolja usluga, preporučio najkvalitetniji sadržaji i partneri koji jamče kvalitetu. Treba istaknuti i da su Lošinj kao destinacija te projekt IQM Destination krajem 2021. godine u Dubaiju predstavljeni kao primjeri najbolje prakse razvoja održivog turizma u Hrvatskoj, koji tvrtka Feel IQM promiče i kroz edukacije turističkih djelatnika nazvane "Srijedom u 17 h".


Stranica 1 od 37