Opširnije...
Dalibor Cvitković, Ugo Toić i Marin Gregorović
U Portugalu ovih dana boravi cresko-lošinjska delegacija, na 1. međunarodnom seminaru o projektu "SuSTowns" ("Enhancing SUStainable tourism attraction in small fascinating med TOWNS", tj. "Povećanje privlačnosti održivog turizma u bajkovitim malim mediteranskim gradovima").


Opširnije...
foto: S. Tariba
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, u suradnji s Gradom Malim Lošinjem, organizira niz događaja pod zajedničkim nazivom "Lošinj Music Week(s) – Feel the Local Vibes".


Opširnije...
Bijela plaža / foto: H. Serdar
S ostvarenjem 284.403 noćenja i 46.223 dolazaka u prvih šest mjeseci ove godine, Lošinj je ostvario povećanje od 45,3 % noćenja i 44,4% više dolazaka u odnosu na isto razdoblje prošle godine i potvrdio svoju poziciju vodećih hrvatskih destinacija s najviše ostvarenih noćenja.


Opširnije...
foto: I. Brčić
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, u suradnji s članicama u destinaciji, započela je s promoviranjem zdravstvenih benefita Grada Malog Lošinja. Kampanja je pokrenuta na području dviju najvažnijih njemačkih pokrajina za lošinjski turizam - Baden-Württemberg i Bayern.


Opširnije...Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u okviru akcije "Lošinjski cvijet" organiziraju Cvjetni sajam 8. 5. 2021. u Malom Lošinju, na Trgu Republike Hrvatske, u vremenu od 9,00 do 13,00 sati.


Stranica 1 od 34