Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:18.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam

Lošinjski kamp uvršten u elitnu skupinu po ADAC-u

Lošinjski kamp "Čikat" jedan je od trinaest hrvatskih kampova kojima je njemački autoklub ADAC dodijelio titulu "Superplatz", odnosno pet zvjezdica.

Opširnije...

Đir od fontane do kule

Pod vodstvom Jelene Kamalić, u Cresu je u nedjelju održano vođeno razgledavanje mjesnih kulturno-povijesnih znamenitosti.

Opširnije...

"Sidar" poziva u vođeno razgledavanje

Kao i lani, i ove će godine Udruga turističkih vodiča "Sidar" u Cresu organizirati vođeno razgledavanje gradskih kulturno-povijesnih znamenitosti.

Opširnije...

"Jadranka" spojila svoje dvije tvrtke

Od upravo započete godine, došlo je do formalnih promjena u najvećoj lošinjskoj tvrtki "Jadranci".

Opširnije...

Gotovo tri i pol tisuće gostiju dočekalo Novu godinu na Lošinju

Dvadeset posto više nego prošlu, dočekalo je 2020. godinu na području Lošinja. U brojkama to je 3432, a u toj statistici prednjače austrijski državljani s udjelom od 50,87 posto.

Opširnije...

Cvitković: Ponuda u gradu je konfekcionirana; Filipović: Taksi preskup

"Ponuda u gradu je konfekcionirana, a gost u hotelu ima puno bolju uslugu nego u gradu, gdje gotovo sve terase izgledaju jednako. U gradu je dvije tisuće stolica i ne mogu sve biti pune", rekao je direktor Turističke zajednice Malog Lošinja Dalibor Cvitković na sjednici Skupštine TZ, održanoj u Muzeju Apoksiomena.

Opširnije...

U srijedu skupština lošinjske TZ

Svoju će završnu ovogodišnju sjednicu u srijedu održati članovi Skupštine Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.

Opširnije...

IQM Lošinj - Tourism Day: Lošinj objavio rezultate kvalitete usluge i proizvoda

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u suradnji s partnerima, tvrtkama "Interligo" i "Feel IQM" održala je 27. studenog 2019. godine u Muzeju Apoksiomena "IQM Lošinj - Tourism Day" u sklopu kojeg su uz niz radionica, prezentirani rezultati te dodijeljeni certifikati sudionicima projekta.

Opširnije...

"Master-plan" turizma predstavljen iznajmljivačima

Za lošinjske iznajmljivače privatnog smještaja, Turistička zajednica Lošinja priredila je nekoliko izlaganja, nakon kojih se povela rasprava.

Opširnije...

Info-dan za iznajmljivače

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja poziva sve privatne iznajmljivače na području Grada Malog Lošinja na Info dan za iznajmljivače koji će se održati 20. studenog 2019. u malološinjskom hotelu "Aurora", s početkom u 18 sati!

Opširnije...

Interpretacijskom centru pomorske baštine Logeru "Nerezinac" nagrada "Simply the best"

Interpretacijski centar pomorske baštine loger "Nerezinac" dobitnik je ovogodišnje tradicionalne hrvatske nagrade "Simply the best"!

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!