Opširnije...
Aurora Stipanov
U Splitu, na Prvenstvu Hrvatske u vaterpolu za mlađe juniorke, sestre Aurora i Gabriela Stipanov u sastavu zagrebačke "Mladosti" zauzele su četvrto mjesto od pet ekipa.


Opširnije...Protekli vikend klubovi s cresko-lošinjskog otočja odigrali su tri utakmice županijskih liga mlađih kategorija. Lošinjski juniori izgubili su u Rijeci, dok su kadeti te creski mlađi kadeti ostvarili pobjede i održali čelna mjesta na ljestvicama svojih liga...


Opširnije...
Oscar Jambrošić Uzelac
Na terenima TC "Punta" u Velom Lošinju jučer je odigran dječji turnir Teniskog kluba "Lošinj-Jadranka". U najjačoj kategoriji, "zelene lopte", pobijedio je Oscar Jambrošić Uzelac, a drugi je Andrej Borčić.


Opširnije...
Dino Kučić, igrač utakmice i slavljenik / foto: B. Purić
U lošinjskoj kuglani vladalo je u subotu odlično raspoloženje. Ne samo da su domaći kuglači ostvarili pobjedu u prvom nastupu u drugom dijelu sezone, nego su i proslavili jubilej svog suigrača Dina Kučića, koji aktivno igra već pedeset godina.


Opširnije...
Licitar, Devčić i Broz / foto: B. Purić
Stolnotenisači "Lošinja" počeli su drugi dio ovosezonskog natjecanja - nakon što su u jesenskom dijelu bili u donjem dijelu ljestvice u skupini, sada igraju Drugu županijsku ligu, a startali su pobjedama. Iz praktičnih razloga, jučer su u Malom Lošinju odigrani susreti protiv obje momčadi "Vinodola" - taj klub jedini u ovoj ligi ima dvije garniture.


Opširnije...
Dario Mužić, Filip Marković, Mario Faflja i Vilim Višak
Pod balonom, na teniskim terenima na Punti u Velom Lošinju odigran je turnir parova Teniskog kluba "Lošinj-Jadranka", na kojemu se natjecalo dvanaest parova seniora.


Opširnije...
Boris Tomić / foto: B. Purić
Prošlogodišnji prvak Lošinja u brzopoteznom šahu, majstorski kandidat Boris Tomić, na jednak je način otvorio novi, 40. po redu ciklus ovog natjecanja, jednog od lošinjskih sportskih natjecanja najdulje tradicije.


Opširnije...
Ilustracija
Još uvijek dva sastava, "Royal Adriatic" i "Maxbet", dijele prva dva mjesta na ljestvici Lošinjske lige u pikadu...


Potkategorije

Stranica 1 od 372