Opširnije...
Dorotea Spišić
Jedriličarka lošinjskog "Juga" Dorotea Spišić zauzela je petnaesto mjesto na Otvorenom prvenstvu Slovenije u laseraškoj klasi "ilca 6", održanom od petka do nedjelje u Kopru.


 

Opširnije...
Marko Bodiš / foto: B. Purić
Ništa nova u Judo klubu "Lošinj" nakon održane izborne skupštine. Predsjednik je ostao Marko Bodiš, ključna poluga jednog od, prema godini utemeljenja (2018.), najmlađih lošinjskih sportskih klubova.


Opširnije...
Ilustracija / foto: B. P.
I dok su seniori nenadano dobili slobodan vikend, u pogonu su danas bile četiri momčadi mlađih uzrasnih kategorija NK "Lošinj"...


Opširnije...
Ilustracija
Umjesto nadolazeće nedjelje, boćarska utakmica između "Lošinja 90" i "Svetvinčenta" bit će odigrana sljedeće subote, 1. listopada.


Opširnije...
Ilustracija / foto: B. P.
Utakmicom drugog kola (ona iz prvog, s "Klanom", odgođena je) juniori NK "Lošinj" počeli su ovosezonsko prvenstvo. Na gostovanju u Rijeci uvjerljivo su se obračunali sa "Zametom".


Opširnije...
foto: B. Purić
Otočni šahisti odigrali su u Rijeci prva tri ovogodišnja kola, no nastupajući u znatno oslabljenim sastavima, nisu ostvarili niti jedan meč-bod - i Lošinjani u Drugoj i Cresani u Trećoj ligi Zapad...


Potkategorije

Stranica 1 od 357