Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:18.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Napokon slavlje Lošinjana

Eto najzad osmijeha na licima lošinjskih košarkaša i njihovih navijača - u jedanaestoj ovosezonskoj utakmici napokon je "Jadranka" došla do pobjede.

Opširnije...

Slovensko poglavlje otvoreno pobjedom

Lošinjska djeca debitirala su u vaterpolskom prvenstvu Slovenije za uzrast do 13 godina, u koje su ušli kako bi u zimskom razdoblju povećali broj odigranih utakmica.

Opširnije...

Lošinjska škola druga u muškoj, treća u ženskoj konkurenciji

U velikom su broju djeca iz Judo kluba "Lošinj" predstavljala Osnovnu školu Marija Martinolića na Prvenstvu sportskih klubova osnovnih škola Primorsko-goranske županije - dječaci su ukupno bili drugi, a djevojčice treće.

Opširnije...

Nova prilika za prekid negativne serije

U subotu u 18 sati, kada sudac u središnjem krugu igrališta dvorane na Bočacu podbaci loptu, a dohvati je jedan od centara dviju momčadi, nastavit će se ovosezonsko natjecanje košarkaških drugoligaša u regiji Zapad.

Opširnije...

Što je Monte Carlo za F1, to je Lošinj za "Downhill"

Ove je godine Lošinj ponovo u kalendaru Svjetskog kupa u brdskom biciklizmu, disciplini spusta ("Downhill"), pa je ususret natjecanju na otoku održan seminar organizatora pojedinih etapa ovog natjecateljskog ciklusa.

Opširnije...

Održan prvi trening Rukometnog kluba "Cres"

Novoutemeljeni Rukometni klub "Cres" prešao je danas s riječi na djela. Nakon što je prije dva i pol tjedna održana osnivačka skupština, održan je i prvi trening.

Opširnije...

Na premijeri protiv "Branika" i "Kopra"

Kako smo već izvještavali, s namjerom da svojim mlađim uzrastima omogući veći broj utakmica, Vaterpolo klub "Lošinj" ove zime uključuje se u Prvenstvo Slovenije u dvjema kategorijama.

Opširnije...

I novi početak je težak

U prvim nastupima nakon "povratka korijenima", odnosno igračima iz svojega grada, juniori Malonogometnog kluba "Lošinj" pretrpjeli su poraze od uigranijih suparnika.

Opširnije...

Mičić i Horvat do pobjede rekordnim ulovom

Mihael Mičić i Mario Horvat pobjednici su ovogodišnje Lignjade - VI. kupa sv. Antuna u Velom Lošinju, na kojoj su sudjelovale 22 ekipe, a ostvareni su rekordni ulovi.

Opširnije...

Juniori počinju u Puli

Pred juniorima MNK "Lošinj" početak je natjecanja u juniorskom malonogometnom prvenstvu Hrvatske - u kvalifikacijskoj skupini koja obuhvaća zapadne županije Hrvatske i broji pet klubova.

Opširnije...

U subotu Lignjada i zabavni program

Udruga "Mali greben" iz Velog Lošinja u suradnji sa Sportsko-ribolovnim društvom "Udica" iz susjednog Malog Lošinja, za subotu pripremaju sada već tradicionalnu Lignjadu u Velom Lošinju - VI. kup sv. Antuna.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!