Sri29012020

Zadnje dodano:29.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Vaterpolo

Derbi u Kranju pripao Ljubljančanima

Još dvije utakmice slovenskog prvenstva odigrao je lošinjski vaterpolski sastav do 13 godina. Najprije su sučelili s ponajboljim sastavom lige "Ljubljanom Slovan", a potom s "Pulom", koja također gostuje u SLO-prvenstvu...

Opširnije...

Lošinjanima još tri SLO-boda

Odlukom Natjecateljske komisije ZVDS, u Prvenstvu Slovenije do 13 godina, vaterpolistima "Lošinja" dodijeljena su još tri boda.

Opširnije...

Slovensko poglavlje otvoreno pobjedom

Lošinjska djeca debitirala su u vaterpolskom prvenstvu Slovenije za uzrast do 13 godina, u koje su ušli kako bi u zimskom razdoblju povećali broj odigranih utakmica.

Opširnije...

Na premijeri protiv "Branika" i "Kopra"

Kako smo već izvještavali, s namjerom da svojim mlađim uzrastima omogući veći broj utakmica, Vaterpolo klub "Lošinj" ove zime uključuje se u Prvenstvo Slovenije u dvjema kategorijama.

Opširnije...

Klinci na PGŽ-okupljanju, troje u mlađejuniorskim reprezentacijama

U razdoblju zimskih školskih ferija, aktivni su istaknuti mladi članovi Vaterpolo kluba "Lošinj". Na okupljanju za mlađe kadete Vaterpolskog saveza Primorsko-goranske županije u Rijeci četvorica su lošinjskih dječaka i jedan trener.

Opširnije...

Lošinjani šesti na turniru "Siscije"

Vaterpolska momčad "Lošinja" završila je nastup na IX. božićnom turniru "do 15" u Sisku na šestom mjestu od jedanaest sastava.

Opširnije...

Kvalifikacije za PH: Opatijci još jednom deklasirali Lošinjane

Mlađi kadeti VK "Lošinj" uvjerljivo su izgubili i u drugoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Opatijaca, sada s još većom razlikom...

Opširnije...

Leona Janković pozvana u seniorsku reprezentaciju

Vaterpolistica Leona Janković iz Malog Lošinja pozvana je u seniorsku reprezentaciju Hrvatske, kao prva Lošinjanka kojoj je to pošlo za rukom.

Opširnije...

Počele kvalifikacije za PH; "Opatija" prejaka

Počele su kvalifikacije za državno prvenstvo mlađih kadeta u vaterpolu. U zapadnoj regiji igraju tri kluba ("Lošinj", "Opatija", "Delfin") dvokružnim ligaškim sustavom, samo pobjednik ide dalje, a na prvom nastupu mali Lošinjani nisu bili dorastao suparnik Opatijcima...

Opširnije...

Šest medalja za Lošinjanke

Po tri zlatne i tri brončane medalje stižu na Lošinj nakon odigranog prvenstva Hrvatske u vaterpolu za juniorke.

Opširnije...

Lošinjani prihajajo

Dvije momčadi mlađih kategorija vaterpolista "Lošinja" ove će zime igrati u Prvenstvu Slovenije.

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!