Opširnije...
Stipanov, Vidulić i trener Jureša
U Vukovaru je u tijeku petodnevni tabor Hrvatskog vaterpolskog saveza za vaterpolistice godišta 2007. i mlađe, a u skupini od 54 obuhvaćene vaterpolistice iz dvanaest klubova su i dvije lošinjske - Gabriela Stipanov i Carolina Vidulić, obje 2008. godišta.


 

Opširnije...
Jan Tomich / foto: Unisport ZG
Nastupajući za momčad Fakulteta strojarstva i brodogradnje (FSB), Jan Tomich iz Malog Lošinja osvojio je srebrnu medalju u Sveučilišnoj ligi Zagreba u vaterpolu.


Opširnije...
Stipanov treća zdesna u gornjem redu / foto: HVS
Aurora Stipanov, vaterpolistica "Lošinja" i zagrebačke "Mladosti" na popisu je od 17 igračica koje su pozvane na pripreme reprezentacije Hrvatske do 15 godina, koja će se od 5. do 13. lipnja pripremati u Zagrebu, a potom odraditi i trodnevne zajedničke pripreme s reprezentacijom Srbije u Bečeju.


Opširnije...
Dea Domazet / foto: B. Purić
Dea Domazet iz Malog Lošinja, kao članica ekipe vaterpolistica zagrebačke "Mladosti", plasirala se u finale Prvenstva Hrvatske za vaterpolistice.


Opširnije...Seniorke riječkog "Primorja EB", ekipe sa snažnim lošinjskim štihom, pobijedile su na gostovanju kod osječke "Murse" (12:6) u 7. kolu Prvenstva Hrvatske. Igralo se u Vukovaru.


Stranica 1 od 25

Na današnji dan:

25.06.1977.

U uvali Veli žal kraj M. Lošinja otvoren hotelski kompleks Sunčana uvala - hoteli Aurora i Vespera

25.06.1989.

Za biskupa krčkog zaređen Josip Bozanić, ranije kapelan u M. Lošinju i zamjenik župnika u V. Lošinju, od 2003. kardinal