Opširnije...
Ilustracija
U susretu Županijske vaterpolske lige dječaka do 12 godina, u kojoj igraju i gosti iz susjednih krajeva, "Lošinj" je svladao suparnike iz Trsta...


 

Opširnije...
foto: VK Lošinj
Nakon dvije pobjede, dječaci iz lošinjskog vaterpolskog kluba u zimskom ligaškom natjecanju naišli su na realno jače suparnike, rovinjski "Delfin" koji se sada izdvojio na čelu ljestvice.


Opširnije...
Aurora Stipanov sasvim desno u donjem redu / foto: HVS
Odlično je startala ženska vaterpolska reprezentacija Hrvatske na turniru u Guardi (Portugal), na kojemu nastupa u sastavu u kojem prevladavaju juniorke, a među njima i Aurora Stipanov iz Malog Lošinja.


Opširnije...
Aurora Stipanov u sastavu Mladosti
U sastavu zagrebačke "Mladosti", sestre Aurora i Gabriela Stipanov iz Malog Lošinja postale su državne prvakinje u kategoriji juniorki. Dodajmo i da je u sastavu "Mladosti" i Ria Glas, koja je nedavno kao gošća nastupila na turnirskim utakmicama za "Lošinj".


Opširnije...
foto: VK Lošinj
Ženska ekipa VK "Lošinj" igrala je protekli vikend na međunarodnom vaterpolskom turniru u Slovačkoj, uzvrativši posjet klubu "Pirana" iz Topolčana.


Opširnije...
Iz dvoboja Lošinj - POŠK 1937 / foto: B. Purić
Po jedna pobjeda i poraz rezime je današnjeg nastupa vaterpolistica "Lošinja" na turniru "Plejade" u bazenu kampa "Čikat".


Stranica 1 od 32