Opširnije...
Vodarić drugi zdesna u donjem redu
Još jednom gostujući u redovima VK "Opatija", lošinjski vaterpolist Fran Vodarić nastupio je s tim klubom na međunarodnom turniru za mlađe juniore (do 16 god.) u Mađarskoj.


 

Opširnije...
Kandidatkinje za SP do 16 / foto: HVS
Sestre iz Malog Lošinja, Aurora i Gabriela Stipanov, s dvostrukom klupskom pripadnošću - "Lošinju" i zagrebačkoj "Mladosti" pozvane su na pripreme reprezentacije Hrvatske za vaterpolistice do 16 godina. Pripreme se održavaju u Vukovaru do 28. srpnja, a cilj je definiranje sastava koji će igrati na Svjetskom prvenstvu ove dobne kategorije, koje će se od 21. do 27. kolovoza održati u Grčkoj. Na popisu je 21 igračica, a izbornik je Marko Ćurić.


Opširnije...
Ilustracija
S Lošinjankom Aurorom Stipanov u sastavu, reprezentacija Hrvatske zauzela je osmo mjesto na Europskom prvenstvu za vaterpolistice do 19 godina.


Opširnije...
foto: VK Lošinj
Sastav "Lošinja" igrao je u nedjelju na Memorijalnom turniru "Darko Brnjac" u Crikvenici, za godišta 2008. i mlađa, s mogućnošću nastupa po tri igrača 2007. godišta u pojedinom sastavu. U natjecanju u skupini pretrpljena su tri poraza, čime se "Lošinj" oprostio od turnira.


Opširnije...
foto: Gilad Kalaverchik
Na Europskom prvenstvu za vaterpolistice do 19 godina u Netanyji (Izrael), u "međukolu" je Hrvatska pobijedila Portugal 11:8, no Lošinjanka Aurora Stipanov ovaj put nije bila u sastavu za utakmicu.


Opširnije...
foto: Gilad Kavalerchik
Nakon što je propustila prvo kolo, u kojem je ekipa doživjela poraz, Lošinjanka Aurora Stipanov danas je prvi put bila u sastavu reprezentacije Hrvatske na Europskom prvenstvu za vaterpolistice do 19 godina, koje se igra u Izraelu.


Stranica 1 od 30