Opširnije...
  Muzej Apoksiomena / foto: B. Purić
  Povodom Međunarodnog dana muzeja, u Muzeju Apoksiomena u Malom Lošinju u subotu u 19 sati bit će otvorena izložba "Dah vode 2", koja se sastoji od jednog djela, staklene skulpture iz ciklusa "Prirodi u čast".


  Opširnije...
  Filip Flego / foto: B. Purić
  U utorak će, povodom Međunarodnog dana jazza, na glavnom trgu u Cresu s početkom u 18 sati koncert održati "Filip Flego trio", kojeg uz Flega čine još i Franjo Črnjarić te Vanja Vitezić.


  Opširnije...
  foto: B. P.
  Stari znanac Lošinja(na), pjesnik Enes Kišević, uz Damira Tomića Madunu, gostovat će u utorak u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Malom Lošinju, u programu Noći knjige.


  Opširnije...
  Zrinka Ettinger Starčić i Hamo Čavrk / foto: B. Purić
  Kad već nije bilo svečanosti otvaranja, priređeno je svečano zatvaranje izložbe radova iz grafičke mape "Samo tebe volim, oj Kroacijo: hrvatski umjetnici, svjedoci Domovinskog rata 1991/92." u galeriji "Fritzi", sjedištu Lošinjskog muzeja.


  Opširnije...
  foto: W. Salković
  Kao gostujuća izložba Gradskoga muzeja Požega, u palači "Arsan", sjedištu Creskog muzeja, otvorena je izložba "Slatki život, sto godina tvornice Zvečevo".


  Opširnije...
  Palača Arsan, mjesto održavanja izložbe / foto: B. Purić
  U terminu u kojem će domaću medijsku scenu preplaviti prve kombinacije buduće većine u Saboru, u srijedu u 19 sati, u Creskom muzeju bit će otvorena izložba posve drugačijega prizvuka, "Slatki život - sto godina tvornice Zvečevo".


  Stranica 1 od 116