Otoci.net

Sub07122019

Zadnje dodano:07.12.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Rizvić dao krv 104. put, Žagar 103. put

Na posljednjoj od četiri ovogodišnje akcije darivanja krvi u Malom Lošinju, krv je dalo 57 osoba, dok je dvoje građana odbijeno zbog zdravstvenih razloga.

Opširnije...

Otvoren "Advent na Lošinju" i klizalište

Mnogobrojni su građani gotovo u potpunosti popunili prostor ispod nastrešnice podstavljene na glavnom gradskom trgu; počela je priredba "Advent na Lošinju" u sklopu koje je otvoreno klizalište.

Opširnije...

Škola slavi svoj dan

I dok je nedavni štrajk još uvijek glavna tema u školskim hodnicima, slaveći svoj najstariji dio, onaj namijenjen pomorskom kadru, Dan škole proslavila je na blagdan sv. Nikole Srednja škola Ambroza Haračića u Malom Lošinju.

Opširnije...

Roko Višak i Seno Mujagić naj-volonteri "Idem i ja"

Roko Višak proglašen je najboljim volonterom od djece, a Seno Mujagić od odraslih, na sada već tradicionalnoj godišnjoj svečanosti udruge "Idem i ja", kojom ova udruga potiče dobrovoljni rad.

Opširnije...

Preminuo kap. Zoran Tomić

Preminuo je, nakon teške bolesti, Zoran Tomić, dugogodišnji lošinjski lučki kapetan.

Opširnije...

Rukotvorine iz udruge "Izvor"

Povodom Dana osoba s invaliditetom, u Malom Lošinju postavljena je izložba rukotvorina koje su izrađene na radionicama jedne od najmlađih lošinjskih udruga, "Izvor".

Opširnije...

Za orlečke ovčare održana stručna predavanja

Mjesni Dom u Orlecu bio je mjesto održavanja predavanja u organizaciji tamošnje udruge ovčara "Pramenka".

Opširnije...

Javno predstavljanje Prijedloga proračuna za 2020. godinu - poziv građanima

Grad Mali Lošinj poziva sve zainteresirane na prezentaciju Prijedloga proračuna za 2020. godinu koja će se održati u utorak, 3. prosinca u 18.00 sati u maloj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice.

Opširnije...

Počinje Došašće, na trgu postavljena nadstrešnica

Skupina vjernika okupila se na glavnom trgu u Malom Lošinju, gdje je simboličnim uključivanjem jedne od četiri stilizirane svijeće označen početak Došašća (Adventa).

Opširnije...

Opreznije od Kadina do autobusne stanice i obratno

Traju radovi na popravku kolnika na ulazu u Mali Lošinj, na potezu koji spaja Kadin s tzv. novom obalom, u blizini prostorija vatrogasne postrojbe i glavne lošinjske autobusne stanice.

Opširnije...

Četrnaestoro malih otočana postali "juniori spasioci"

Završivši trodnevni tečaj u Malom Lošinju, četrnaestoro učenika osnovnoškolskog uzrasta s Lošinja i Cresa postali su "juniori spasioci".

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!