Sub25012020

Zadnje dodano:25.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Uskoro popravak dijela rive

Za ponedjeljak je predviđen početak radova na popravku podmorskog dijela obalnog zida i partera Rive lošinjskih kapetana u Malom Lošinju, i to na potezu od poštanskog ureda do zgrade gradske uprave.

Opširnije...

Pritvoren zbog namjere prodaje marihuane

Muškarac od dobi od 48 godina predan je pritvorskom nadzorniku nakon što je lošinjska policija kod njega pronašla marihuanu pakiranu u vrećice te digitalnu vagu i druge povezane predmete, javio je MUP.

Opširnije...

Olivela Franko ostaje ravnateljica

Nakon što je iz resornog ministarstva stigla potvrda, jasno je da prof. Olivela Franko ostaje ravnateljica Osnovne škole Marija Martinolića u Malom Lošinju.

Opširnije...

21 o meni: Roberto Cavedoni

U leksikonskoj rubrici predstavlja se Roberto Cavedoni, koji u Malom Lošinju vodi obiteljski klesarski posao star čak 160 godina, a i dugogodišnji je član Puhačkog orkestra "Josip Kašman"...

Opširnije...

Nisko more, visok tlak

Za one koji su danas pohodili svoje barke ili šetali uz more, upadljivo je bilo nisko more, naročito nakon što su jesenas korisnici kuća u prvom redu, uslijed prelijevanja mora, imali štete u svojim objektima.

Opširnije...

Odaziv: 21 osoba, od toga dvoje novih

Provedena je redovna akcija mjerenja razine šećera u krvi i krvnog tlaka u organizaciji Udruge dijabetičara Cres-Lošinj.

Opširnije...

Za sportske udruge milijun, tehničku kulturu 65.000, za ostale udruge 860.000 kn

Kao jedan od koraka prema tome da udruge s lošinjskog područja u ovoj godini dobiju novac potreban za redovnu aktivnost, Grad Mali Lošinj objavio je da će tijekom siječnja biti objavljeni javni pozivi za financiranje aktivnosti organizacija građanskog društva.

Opširnije...

Cresani predali donaciju Dječjoj bolnici Kantrida

Nakon uspješno provedene dobrotvorne akcije u prosincu, Dječjoj bolnici Kantrida uručena je gotovo devet tisuća kuna vrijedna donacija iz gimnazijskog odjela u Cresu.

Opširnije...

Lošinj zasad bez prijavljenih slučajeva gripe

Prema današnjoj informaciji iz ovdašnje ispostave Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, na području Lošinja još nema prijavljenih slučajeva oboljelih od gripe.

Opširnije...

Bez komercijalnih sadržaja duž staza, ali s mogućnošću za ugostiteljstvo u postojećim naseljima

Uz sedamdesetak kilometera puteva na Tramuntani, bit će uređena odmorišta, vidikovci i informativni punktovi, kraj sela i kulturno-prirodnih znamenitosti, ali zasad nema govora o njihovoj komercijalizaciji, osim u već postojećim naseljima, odnosno mjestima koja su kroz posljednjih nekoliko desetljeća izgubila stalno stanovništvo.

Opširnije...

Iz prazničnog u zimski režim

U utorak prijepodne počelo je uklanjanje znakova božićno-novogodišnjih slavlja, odnosno prosinačkih fešta s glavnog trga u Malom Lošinju.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!