Opći uvjeti korištenja

  Uvjeti korištenja

  Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web-stranici http://www.otoci.net ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez odobrenja, odnosno koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu portalu Otoci.net i tvrtci Otoci.net j.d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web-stranici mogu se koristiti samo za pojedinačne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava, te prava trećih osoba.

  Korištenjem sadržaja ove web-stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njenog korištenja, te prihvaća koristiti sadržaj ove web-stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Otoci.net i tvrtka Otoci.net j.d.o.o. ne odgovaraju za štetu koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove internetske stranice, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zloporabom sadržaja ove internetske stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zloporabom korištenja sadržaja ove internetske stranice.

  Otoci.net i tvrtka Otoci.net j.d.o.o. zadržavaju pravo izmjene kako bilo kojeg dijela, tako i cjelokupnog sadržaja objavljenog na internetskim stranicama http://www.otoci.net, te neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

  Ova internetska stranica sadrži i dokumente, fotografije, podatke, informacije kao i veze do drugih internetskih stranica odnosno društvenih mreža kreiranih od strane trećih osoba (registrirani članovi i sl.) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Otoci.net i tvrtka Otoci.net j.d.o.o. nemaju nadzor nad navedenim dokumentima, fotografijama, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internetskim stranicama koje su kreirane od strane trećih osoba

  KOMENTIRANJE

  U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se korisnik ne slaže s člankom ili nečijim mišljenjem, može to slobodno komentirati, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza. Uvredljivi komentari bit će brisani. Svi korisnici koji učestalo pokazuju netoleranciju prema ostalima bit će izbrisani iz baze registriranih korisnika. Prethodna upozorenja su moguća, ali redakcija zadržava pravo brisanja takvih komentara i korisnika bez najave. Komentari koji nemaju veze s temom mogu također biti izbrisani. Sva uvredljiva korisnička imena bit će brisana bez ikakvog prethodnog upozorenja. U komentarima na našim stranicama također je zabranjeno reklamirati druge web-stranice.

  Korisnik je osobno odgovoran za svoj sadržaj koji objavljuje ili čini dostupnim na web-servisu, budući da Otoci.net ne može kontrolirati i/ili revidirati svaku objavu korisnika niti odgovara za sadržaj iste. Korisnik kod svake objave komentara ostavlja elektronički trag koji je dovoljan za identifikaciju ukoliko dođe do tužbe, sudskog procesa ili istražnih radnji institucija koje imaju ovlasti.

  Iako je Otoci.net nastojao osigurati korektne informacije te ih donosi u najboljoj namjeri informiranja korisnika, ne može preuzeti bilo kakvu odgovornost u slučaju da su neki podaci netočni ili nepotpuni. Informacije na stranicama mogu sadržavati netočnosti ili tipografske greške.

  Otoci.net i tvrtka Otoci.net j.d.o.o. izričito zabranjuju bilo kakvo korištenje internetske stranice na način i/ili u svrhe kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis koji je na snazi u Republici Hrvatskoj, kao i dobri običaji.

  Otoci.net i tvrtka Otoci.net j.d.o.o. zadržavaju pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ove opće uvjete korištenja te neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene općih uvjeta stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

  ZAŠTITA PRIVATNOSTI

  Otoci.net i tvrtka Otoci.net j.d.o.o. obvezuju se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web-stranica.

  Otoci.net i tvrtka Otoci.net j.d.o.o. će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga i mogućnosti portala na zadovoljstvo korisnika. Otoci.net i tvrtka Otoci.net j.d.o.o. se obvezuju da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.