Opširnije...
Momčad dječaka je pobijedila / foto: KK Jadranka
U subotu su kod kuće igrale dvije mlade momčadi lošinjskih košarkaša. Mlađi kadeti su pred velikim brojem gledatelja izgubili utakmicu i sad ih u kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske vodi jedino pobjeda u srijedu protiv jakog "Kastva". U ligi dječaka Lošinjani su deklasirali suparnike iz Opatije.


 

Opširnije...
S treninga košarkaša / foto: KK Jadranka
Dvojica košarkaša iz podmlatka lošinjske "Jadranke", Marko Hocenski i Karlo Zabavnik, pozvani su na kontrolni trening regije Zapad za dječake 2009. godišta. Ova "inventura" mladih košarkaša regije održat će se ove nedjelje u Pazinu.


Opširnije...
Vujčić (Kraljevica) protiv Lošinjana / foto: KK Jadranka
U zaostalom prvenstvenom susretu lige mlađih kadeta, lošinjski su košarkaši uz podršku navijača nadigrali kraljevičke i nastavili niz pobjeda.


Opširnije...
foto: KK Jadranka
Nove bodove uknjižili su lošinjski košarkaši jutros u Regionalnoj ligi mlađih kadeta te su misli već usmjerene prema dvoboju s "Ri-basketom" i mogućnosti prolaska u kvalifikacije za Prvenstvo Hrvatske...


Opširnije...
Juniori Cresa s trenerom Bosnićem / foto: KK Cres
Klubovi s otoka odigrali su ovaj vikend utakmice drugog kola Županijske košarkaške lige za juniore. Cresani su u gostima pobijedili drugu garnituru "Kvarnera", dok su Lošinjani izgubili gostujući kod "Škrljeva".


Opširnije...
Mlađi kadeti Cresa s trenerom Bosnićem / foto: KK Cres
Na 14. godišnjici Košarkaškog kluba FSV u Rijeci gostovao je "Cres" i u utakmici lige mlađih kadeta ostvario pobjedu od pola koša razlike, nakon velike borbe.


Stranica 1 od 38