Opširnije...
foto: B. Purić
Djelić lošinjske sportske povijesti otpremljen je u "staro željezo" - jučer su iz sportske dvorane u Malom Lošinju izbačene stare konstrukcije za košarkaške koševe. Sami obruči su sačuvani i moći će biti iskorišteni, pojavi li se negdje potreba za njima.


Opširnije...
Creske predstavnice u PGŽ-kampu u Delnicama
Svojim igrama i zalaganjem mjesta u ovoljetnim kampovima Košarkaškog saveza Primorsko-goranske županije zaslužilo je šestoro djece iz Košarkaškog kluba "Cres".


Opširnije...
Zajednička fotografija igrača četiri kluba
Istovremeni boravak dječaka iz tri košarkaška kluba na Lošinju omogućio je trening-susrete koji se u protivnom vjerojatno ne bi dogodili, pa je tako sinoć u sportskoj dvorani u Malom Lošinju odigrana utakmica dviju kombiniranih momčadi.


Opširnije...
foto: KK Cres
I ove godine creska se košarka predstavila na Otvorenom prvenstvu Hrvatske do 12 godina, održanom u Zagrebu, i to s muškim i (prvi put) ženskim sastavom.


Opširnije...
Mlađi kadeti Jadranke s trenerima / foto: KK Jadranka
U Malom Lošinju jučer su igrane utakmice za konačni poredak u prvenstvu mlađih kadeta Primorsko-goranske županije, a Lošinjanima je na kraju pripala županijska bronca.


Opširnije...
Košarkašice Cresa s trenerom Bosnićem / foto: KK Cres
Košarkašice "Cresa" županijske su prvakinje u kategoriji do 13 godina starosti - najvažnija je vijest s jučer održanog završnog turnira Lige djevojčica Primorsko-goranske županije, održanog u sportskoj dvorani Osnovne škole Frane Petrića u Cresu.


Stranica 1 od 42