Opširnije...
Marko Hocenski (Jadranka) / foto: B. Purić
U sportskoj dvorani u Malom Lošinju održana je košarkaška subota - četiri utakmice Županijske lige za dječake, u kojoj se natječu i djevojčice. Lošinjska "Jadranka" i dalje vodi bez poraza...


Opširnije...
foto: KK Cres
Jučer je u Cresu odigrana zaostala prvenstvena utakmica juniora "Cresa" i oslabljene "Crikvenice", u kojoj su više uspjeha imali domaći košarkaši...


Opširnije...
foto: J. S.
Lošinjski mališani u Kastvu su odigrali dvije utakmice primorsko-goranskog prvenstva u "mini-basketu"...


Opširnije...
foto: KK Cres
Tijekom proljetnih školskih ferija, nađeni su termini za odigravanje zaostalih košarkaških utakmica mlađih uzrasta. Sastav "Cresa" odigrao je jučer u Kraljevici dvije zaostale utakmice u ligi dječaka (u praksi: i djevojčica)...


Opširnije...
foto: KK Cres
Uoči uskrsnih blagdana, mladost Košarkaškog kluba "Cres" u Vodnjanu je igrala na turniru za sastave godišta 2010. i mlađih i od tri kluba osvojila prvo mjesto.


Opširnije...
foto: KK Jadranka
Sastav lošinjske "Jadranke" pobijedio je "Kostrenu" u gostima - igralo se u Crikvenici - i tako bez poraza pobijedio u skupini "B" lige dječaka (u praksi, igraju i djevojčice), izborivši tako drugu fazu prvenstva, Ligu za prvaka.


Opširnije...
foto: KK Jadranka
U subotu je u Malom Lošinju odigran drugi krug Lige dječaka (u praksi, igraju i djevojčice) PGŽ u košarci. Lošinjski klub pobijedio je vršnjakinje, pa i vršnjake iz Kraljevice.


Opširnije...
Ilustracija
Na završnom natjecanju četiri najbolje osnovnoškolske košarkaške momčadi Primorsko-goranske županije, Lošinjanima je pripalo četvrto mjesto.


Opširnije...
Košarkaši SŠ A. Haračića
Košarkaškoj momčadi Srednje škole Ambroza Haračića iz Malog Lošinja, za koju gotovo u cijelosti nastupaju juniori KK "Cres", uz samo jednog lošinjskog člana, zauzela je treće mjesto u županijskom prvenstvu srednih škola.


Stranica 1 od 36