Opširnije...
  Otočani u plavim dresovima / foto: S. Javorović
  Lošinjsko-creska srednjoškolska košarkaška momčad "Burin" danas je u Crikvenici pobijedila u polufinalu i u finalu, u dijelu županijskog prvenstva koje obuhvaća škole izvan Rijeke, te ušla u završnicu četiri najbolje županijske škole (igraju po dvije najbolje "provincijske" i riječke momčadi).


  Opširnije...
  foto: KK Cres
  U županijskom prvenstvu osnovnih škola u košarci za učenike, creskoj OŠ Frane Petrića, čiji sportski klub igra pod nazivom "Galeb", pripalo je drugo mjesto.


  Opširnije...
  S kadetske utakmice Jadranka - Kraljevica
  Tijekom proteklog vikenda igrale su razne uzrasne kategorije mladih creskih i lošinjskih košarkaša - od juniora do dječaka.


  Opširnije...
  foto: KK Jadranka
  U dvorani na Bočacu odigrana je danas zaostala utakmica kadetske košarkaške lige, u kojoj su Lošinjani s šest poena prednosti pobijedili goste iz Rijeke, pa u ovom natjecanju i dalje nemaju izgubljenoga susreta.


  Opširnije...
  Rogić, Zabavnik i Debelac u Veneciji
  Na turniru u Veneciji, u sastavu momčadi košarkaša selekcije Rijeke do 15 godina, mjesto su dobila i četvorica igrača lošinjske "Jadranke".


  Opširnije...
  Ekipa ŠSD Galeb / foto: KK Cres
  Sastav OŠ Frane Petrića iz Cresa, koji nastupa pod nazivom Školskog sportskog društva "Galeb", uvrstio se u županijsku završnicu prvenstva osnovnih škola za košarkašice, u kojoj sudjeluju po dvije najbolje ekipe iz Rijeke i ostatka županije.


  Opširnije...
  Karlo Zabavnik / foto: KK Jadranka
  Na adresu lošinjskog Košarkaškog kluba "Jadranka" stigao je dopis iz Hrvatskog košarkaškog saveza (HKS), u kojemu stoji da je Karlo Zabavnik pozvan na okupljanje reprezentacije Hrvatske do 14 godina.


  Opširnije...
  Ilustracija / foto: B. P.
  U Ligi dječaka Primorsko-goranske županije, lošinjska je "Jadranka" jutros odigrala dvije utakmice u Kostreni i ostvarila uvjerljive pobjede, naročito protiv Opatijaca koji su igrali bez rezervnih igrača.


  Stranica 1 od 40