Opširnije...
foto: B. Purić
U nedjeljnoj utakmici prvenstva za juniore, lošinjski mladići nadigrali su goste iz Rijeke...


Opširnije...
S loptom Rogić, najučinkovitiji pojedinac / foto: B. Purić
U subotnjoj utakmici kadetske lige Primorsko-goranske županije, riječki FSV ostvario je pobjedu nad lošinjskom "Jadrankom"...


Opširnije...
Osvajači odličja / foto: KK Cres
Na jučerašnjoj završnici Školske lige za košarkaše do VI. razreda, creski sastav "Galeb" osvojio je drugo mjesto. Creski su osnovci najprije bili bolji od "Trsata", da bi u županijskom finalu izgubili od kastavskoga "Zvirića".


Opširnije...
foto: KK Cres
Ekipa "Galeb" OŠ Frane Petrića iz Cresa obranila je naslov županijskih prvakinja u košarci za kategoriju do VI. razreda osnovnih škola. Na današnjem završnom turniru, najprije su nadigrale sastav "Drenove", a potom i crikvenički "Glavoč".


Opširnije...
foto: KK Cres
U subotu su igrale dvije ekipe malih creskih košarkašica, uzrasta do 15 i do 13 godina, a one do 15 godina odradile su u petak i zaostalu utakmicu na susjednom Krku...


Opširnije...
Prvi nastup Lošinjana u mini-basketu / foto: KK Jadranka
Znaju se dogoditi vikendi u kojima oba košarkaška kluba s cresko-lošinjskog otočja imaju pune ruke posla - bio je takav i prošli, s mnogo nastupa "Jadranke" i "Cresa".


Opširnije...
foto: KK Cres
U jučerašnjem dvostrukom košarkaškom programu susrele su se ekipe djevojčica Cresa i Viškova, s tim da su za gostujući klub obje utakmice odigrao isti, mlađi sastav.


Stranica 1 od 45