Cresanka pred Uskrs otvorila kamp Kovačine i hotel Kimen

foto: Cresanka
foto: Cresanka
Turistička tvrtka Cresanka je uoči Uskrsa otvorila svoj kamp Kovačine i hotel Kimen koji su započeli s radom već protekli vikend, u petak 22. ožujka, pri čemu za te blagdane uz strane očekuju i domaće goste.


"Tijekom uskrsnih blagdana, očekujemo nama vjerne goste iz najvažnijih emitivnih tržišta, iz Njemačke, Slovenije, Italije, Austrije ali i Hrvatske, većinom u aranžmanu vikend-boravaka. Kamp i hotel pripremaju uskrsni program za svoje goste na kojoj cijela obitelj može doživjeti nezaboravne trenutke: uskrsni doručak u prekrasnom ambijentu, u kampu Kovačine organizirana je potraga za jajima, bojanje jaja, utrka zečića i još mnoštvo toga, a na svim animacijskim događajima mogu sudjelovati i gosti iz našeg hotela", najavila je Karin Kučić, direktorica prodaje i marketinga Cresanke d.d.

"Kamp Kovačine jedan je od najpopularnijih kampova u Hrvatskoj među obiteljima koji vole kampirati na Cresu zbog njegove čistoće, izvrsne lokacije i šljunčane plaže. U ocjenjivanju njemačkog ADAC-a kamp Kovačine dobio je 5 zvjezdica, a time i titulu ADAC Superplatz 2024. godine, što je garancija kvalitete ponude, te je time svrstan među najbolje kampove u Europi.
U protekloj godini, u kampu Kovačine smo dosta radili na dodatnoj ponudi. Tako su neke od starijih mobilnih kućica zamijenjene novima, prostranijima, u kampu je otvoren wellness sa saunom i fitness-prostorijom, otvorena je dječja igraonica u zatvorenom prostoru, a ti sadržaji će raditi i za Uskrs. Već lani smo produžili sezonu kampiranja, pa će i ove godine kamp raditi od 22. ožujka do 3. studenoga, što je odlično i za uskrsne praznike, a potom i jesenske praznike.
Od ovog vikenda u kampu radi pizzeria Kovačine, cafe bar Lanterna, trgovina te wellness-centar sa saunom i fitness-centrom. Otvaranje bazena planiramo u drugoj polovici svibnja.
U predsezoni ima gostiju, dok se pravo punjenje smještajnih kapaciteta počinje događati oko blagdana Duhova, ove godine u drugoj polovici svibnja.
U hotelu Kimen pripremamo puno novosti. U tijeku je izgradnja i investiranje u nove wellness-sadržaje čime se planira produžiti turistička sezona i na dio zimskih mjeseci. Hotel Kimen je član Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, a uvođenjem novih welness-usluga cilj je stvoriti prepoznatljiv i konkurentni turistički proizvod radi podizanja stupnja korištenja kapaciteta i podizanja ukupnog blagostanja turističke destinacije Cresa kao cjeline", kazala je Karin Kučić, direktorica prodaje i marketinga Cresanke d.d.

(Sponzorirani članak)