Dolić i dalje predvodi otočne "hajdukovce"

Izborna skupština DPH Lošinj-Cres
Izborna skupština DPH Lošinj-Cres
Nakon održane izborne skupštine, na čelu Društva prijatelja "Hajduka" Lošinj-Cres ostao je Dario Dolić iz Malog Lošinja, a dopredsjednik Željko Kučica iz Cresa.

Za tajnika je izabran Marijan Bajrić, a u Upravni odbor još Rene Gadža, Luka Bilen, Nenad Memčić, Josip Mateković, Tomislav Alaburić, Bojan Lupić, Gordan Mandekić, Ivan Toić, Danijel Linić i Matej Sarić. Likvidator je Luka Veić.

Bilo je riječi o aktivnostima u protekle dvije godine, pri čemu je istaknuto prikupljanje pomoći za tragedijom pogođenu obitelj Prispilović, suorganizaciju humanitarnih malonogometnih turnira u Malom Lošinju, čišćenje plaža u Malom Lošinju i organizaciju humanitarnog boćarskog turnira u Cresu. "Hajdukovci" izdvajaju i izradu dva zidna grafita, kao i odlaske na utakmice i proslave "Hajduka".

Nakon skupštine Društva, predstavnici udruge "Naš Hajduk" govorili su o projektu otkupa dionica splitskog nogometnog kluba. Već je 31 član lošinjsko-creske udruge odlučio u narednih devet godina uplatiti ukupno po 7500 kuna za podršku klubu, a zauzvrat će njihova imena biti upisana u tematskom parku uz stadion na Poljudu. Pao je dogovor da se taj iznos prikupi i uime preminulog Marka Grujića, također "hajdukovca".