Sri29012020

Zadnje dodano:29.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Crna kronika Ponovo vozio alkoholiziran, ostao bez vozačke

Ponovo vozio alkoholiziran, ostao bez vozačke

Policija je u proteklim danima proslave Martinje na cresko-lošinjskom području evidentirala 22 prometna prekršaja.

Najveći broj prekršaja je iz kategorije vožnje pod utjecajem alkohola. Od 24 vozača koja su alkotestirana, trojica su zatečena s nedozvoljenim koncentracijama. Od spomenutih vozača dva su u dobnoj skupini između 31 i 40 godine života, dok je jedan u kategoriji između 18 i 24 godine.

Neslavni "rekorder" po koncentraciji alkohola - 1,09 g/kg - 32-godišnji je vozač automobila marke "citroën" koji je zaustavljen u subotu u 23 sata u Osoru. Kako je i ranije vozio alkoholiziran, sada mu je "odrezana" novčana kazna od 5000 kuna i oduzimanje vozačke dozvole na devet mjeseci.

Od ostalih prekršaja, još je evidentirano jedno prekoračenje brzine i jedan prekršaj vožnje prije stjecanja prava na upravljanje. Također u subotu, ali u 2.45 u noći, u Malom Lošinju na Dražici je policija zaustavila 35-godišnjeg vozač motocikla riječkih registarskih oznaka, bez vozačke dozvole i pri utjecaju alkohola od 0,86 g/kg. Motocikl je vozio prije položenog ispita za A-kategoriju. Kažnjen je s 3000 kuna i negativnim bodovima, javlja primorsko-goranski MUP.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!