SDP-HNS: "Ili rast ili povratak u kaos i lažno domoljublje"

Predstavljanje koalicijskih kandidata u Cresu
Predstavljanje koalicijskih kandidata u Cresu
Kandidati s koalicijske liste SDP-HNS-HSU-HL-AHSS-ZS posjetili su Cres, gdje su se predstavili u društvu svojih creskih stranačkih kolega - Marine Medarić, Kristijana Jurjaka, Đanina Sučića, Jadranke Blatt i drugih.

"U biti, ovi su izbori odluka građana - ili Zoran Milanović i Hrvatska koja raste ili Karamarko i povratak na staro: na HDZ-ov nerad, nered i kaos, crne fondove, mito i korupciju, lažno domoljublje s jednom rukom na srcu dok svira himna, a drugom u džepovima građana", izjavio je Željko Jovanović, prvi na koalicijskoj listi u VIII. izbornoj jedinici, najavivši smanjenje poreza na plaće, povećanje minimalne plaće i osiguranje olakšica za zapošljavanje osoba starijih od 50 godina.

"Hrvatska treba višu razinu decentralizacije. Nakon što smo riješili nered i kaos koji je ostavio HDZ, sad u novom mandatu možemo krenuti u nastavak decentralizacije, što znači više novca na lokalnoj razini, ali i više odgovornosti", dodala je Mirela Ahmetović, kandidatkinja s liste i općinska načelnica Omišlja.

Za ponedjeljak je najavljen posjet kandidata Malom Lošinju.