Miletić: Ne možemo s Možemo!

Boris Adžić i Marin Miletić / foto: B. Purić
Boris Adžić i Marin Miletić / foto: B. Purić
U predizbornoj kampanji, Mali Lošinj posjetio je Marin Miletić iz Rijeke, prvi na listi MOST-a, Hrvatskih suverenista, Hrvatske konzervativne stranke i Nezavisne liste mladih u VIII. izbornoj jedinici.


U društvu Borisa Adžića iz Velog Lošinja, koji je na toj listi pod brojem 8, Miletić je govorio pred dvadesetak građana, najviše o vlastitim motivima uključenja u politiku i stranku MOST, a potom o anegdotama iz prošlih izbornih kampanja, Sabora i razgovora s predstavnicima drugih stranaka. Rekao je da je njihov premijerski kandidat Nikola Grmoja, a da će, ako drugi ne budu mogli formirati vlast bez njih, predložiti da Grmoja bude premijer, pa "uzeti Ministarstvo obrazovanja, da mi odgajamo djecu, a rodna ideologija pa-pa...". Smatra da će, pokaže li se da MOST neće u koaliciju ni s HDZ-om ni s ljevicom, u ponovljenim izborima dobiti mnogo više glasova. "Jedino ne možemo zajedno s 'Možemo' jer su luđaci", istaknuo je Miletić.

Bilo je i nekoliko komentara i pitanja iz publike, najviše Arsena Mujagića (kandidata stranke Javno dobro, ali u IX. izbornoj jedinici), koji je rekao da "ima simpatije za MOST, naročito Grmoju".