Sub25012020

Zadnje dodano:25.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika

Cres suosnivač energetske zadruge

Sve odluke na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Cresa, koja je trajala točno sat vremena, donesene su jednoglasno, pa tako i ona o suosnivanju energetske zadruge.

Opširnije...

Nedić: Ne namjeravam se kandidirati

Nadolazeći unutarstranački izbori u HDZ-u pune naslovnice medije, a gdje je u toj priči lošinjski HDZ? O tome smo porazgovarali s predsjednikom Gradskog odbora te stranke u Malom Lošinju - ujedno i dogradonačelnikom - Antom Nedićem...

Opširnije...

Mirjana Koljevina jedina kandidatkinja za ravnateljicu "Girica"

Prođu li te dvije odluke "filter" Gradskog vijeća koje će zasjedati 23. siječnja, Mirjana Koljevina postat će ravnateljica Dječjeg vrtića "Girice", a Jelena Dunato ostati ravnateljica Creskog muzeja.

Opširnije...

Zoranu Milanoviću sve osim Orleca, Ilovika i Suska, u Punti Križa neriješeno

Od 22 biračka mjesta na cresko-lošinjskom području, na njih 18 pobjedu je u drugom krugu predsjedničkih izbora, s većom ili manjom razlikom, ostvario Zoran Milanović (SDP).

Opširnije...

Milanoviću većina na otocima

Na cresko-lošinjskom području, u drugom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske, Zoran Milanović (SDP) dobio je uvjerljivo više glasova od dosadašnje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović (HDZ).

Opširnije...

Jutarnji odaziv nešto veći nego u prvom krugu

U prvih četiri i pol sata rada birališta na cresko-lošinjskom otočju, odaziv glasača nešto je veći nego u prvom krugu, održanom 22. prosinca.

Opširnije...

Otočani na 22 birališta odlučuju: Milanović ili Grabar-Kitarović

U nedjelju će biti održan drugi krug izbora za predsjednika/cu Republike Hrvatske, a na cresko-lošinjskom otočju i ovaj će put biti otvorena ukupno 22 birališta.

Opširnije...

Melita Chiole preuzela Priznanje Frane Petrića

Prošle godine umirovljena srednjoškolska profesorica Melita Chiole primila je Priznanje Frane Petrića na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Cresa, koji Grad slavi na blagdan sv. Izidora (Sidra).

Opširnije...

Cres u četvrtak dodjeljuje priznanja

Javna priznanja Grada Cresa, kojima se honorira rad građana i prijatelja Cresa u protekloj godini ili u duljem razdoblju, bit će dodijeljena u četvrtak u prostoru Osnovne škole Frane Petrića.

Opširnije...

Balija: Uputama upravnog nadzora se ugrožavaju interesi lokalnog stanovništva

Reagiranje na članak, objavljen na našemu portalu u ponedjeljak ujutro, uputio je i Filip Balija, ravnatelj Županijske lučke uprave Mali Lošinj.

Opširnije...

Mujagić: Balija želi odvući pažnju od teme koja zanima javnost

Na članak koji je jučer objavljen na našemu portalu reagiranje je poslao Arsen Mujagić, dopunivši ga pratećom dokumentacijom.

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!