Pon16092019

Zadnje dodano:16.09.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava

"Ljetno kino" rasplesalo Lošinjane i goste s regate

Skupina "Ljetno kino" bila je glavni gost treće i posljednje u ovoljetnom nizu "Pomorskih večeri", fešti priređenih u središtu Malog Lošinja. Nakon srpanjske fešte s Mladenom Grdovićem i kolovoške s Davorom Radolfijem, ovaj su put na svoje došli ljubitelji pop-rocka, reggaea i drugih glazbenih žanrova.

Opširnije...

Gamulin pjevao s jedrenjaka

Od ostalih ljetnih koncerata u Malom Lošinju, onaj se večerašnji pjevača Ive Đanija Gamulina razlikovao time što je održan na moru, na jedrenjaku "Nerezincu" koji ovih dana "radi prekovremeno".

Opširnije...

"Elemental" dolazi 27. prosinca

Rap-skupina "Elemental" gostovat će 27. prosinca na glavnom gradskom trgu u Malom Lošinju, objavljeno je u kalendaru priredbi Turističke zajednice Lošinja.

Opširnije...

Katarina Mamić Miss Hrvatske

Katarina Mamić iz Smiljana, jedna od dvije predstavnice Ličko-senjske županije, izabrana je za Miss Hrvatske za 2019. godinu, na završnom izboru održanom na glavnom gradskom trgu u Malom Lošinju.

Opširnije...

Obavljena proba, u subotu Izbor za Miss

Pred brojnim znatiželjnicima, u petak je u večernjim satima na Trgu RH u središtu Malog Lošinja održana proba za subotnji Izbor za Miss Hrvatske.

Opširnije...

Četrnaest kandidatkinja lovi titulu najljepše

Trinaest od četrnaest kandidatkinja (četrnaesta je još na putu) okupilo se u Malom Lošinju, gdje će u subotu u kasnim večernjim satima jedna od njih ponijeti lentu kao nova Miss Hrvatske.

Opširnije...

Butorac pjevao s balkona na obali Priko

Osim lošinjskih glazbenika, na drugoj večeri Festivala lošinjskih balkona bilo je i jedno gostovanje - na balkonu na obali Priko pjevao je Joso Butorac, najpoznatijem po dugogodišnjem sudjelovanju na Melodijama Istre i Kvarnera (MIK).

Opširnije...

Riva u znaku glazbe

Mnogo se žive glazbe u srijedu navečer moglo čuti u luci Malog Lošinja. U središtu pozornosti bio je balkon zgrade Muzeja Apoksiomena, odakle su pjevali gosti devetog Festivala lošinjskih balkona, Đani Stipaničev i Antonella Malis.

Opširnije...

Večer u znaku ABBA-e

Glasovita švedska skupina ABBA "oživjela" je u petak navečer na glavnom trgu u Malom Lošinju, gdje je nastupio "ABBA Real Tribute band".

Opširnije...

"Četiri asa" najspretnija na Igrama na vodi

Šest mješovitih ekipa natjecalo se i pritom dobro zabavljalo na Igrama na vodi, priredbi u creskoj luci na tragu nekad vrlo popularnih "Jadranskih susreta".

Opširnije...

Baruni sedmi put priredili klapsku večer

Sedmo ljeto u nizu, obitelj Barun iz Svete Nedelje u Zagrebačkoj županiji, priredila je u Ćunskom klapski koncert.

Opširnije...

Na današnji dan.....

16/9/1896

Uz novoizgrađenu Velu rivu u M. Lošinju pristao prvi brod, parobrod "Metcovich"