Sub25012020

Zadnje dodano:25.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam

Surdić ostaje predsjednik udruge vodiča

I u novom mandatu predsjednik Udruge turističkih vodiča "Sidar" u Cresu ostaje Daniele Surdić, odlučeno je na izbornoj skupštini održanoj u ponedjeljak navečer.

Opširnije...

Lošinjski kamp uvršten u elitnu skupinu po ADAC-u

Lošinjski kamp "Čikat" jedan je od trinaest hrvatskih kampova kojima je njemački autoklub ADAC dodijelio titulu "Superplatz", odnosno pet zvjezdica.

Opširnije...

Đir od fontane do kule

Pod vodstvom Jelene Kamalić, u Cresu je u nedjelju održano vođeno razgledavanje mjesnih kulturno-povijesnih znamenitosti.

Opširnije...

"Sidar" poziva u vođeno razgledavanje

Kao i lani, i ove će godine Udruga turističkih vodiča "Sidar" u Cresu organizirati vođeno razgledavanje gradskih kulturno-povijesnih znamenitosti.

Opširnije...

"Jadranka" spojila svoje dvije tvrtke

Od upravo započete godine, došlo je do formalnih promjena u najvećoj lošinjskoj tvrtki "Jadranci".

Opširnije...

Gotovo tri i pol tisuće gostiju dočekalo Novu godinu na Lošinju

Dvadeset posto više nego prošlu, dočekalo je 2020. godinu na području Lošinja. U brojkama to je 3432, a u toj statistici prednjače austrijski državljani s udjelom od 50,87 posto.

Opširnije...

Cvitković: Ponuda u gradu je konfekcionirana; Filipović: Taksi preskup

"Ponuda u gradu je konfekcionirana, a gost u hotelu ima puno bolju uslugu nego u gradu, gdje gotovo sve terase izgledaju jednako. U gradu je dvije tisuće stolica i ne mogu sve biti pune", rekao je direktor Turističke zajednice Malog Lošinja Dalibor Cvitković na sjednici Skupštine TZ, održanoj u Muzeju Apoksiomena.

Opširnije...

U srijedu skupština lošinjske TZ

Svoju će završnu ovogodišnju sjednicu u srijedu održati članovi Skupštine Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.

Opširnije...

IQM Lošinj - Tourism Day: Lošinj objavio rezultate kvalitete usluge i proizvoda

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u suradnji s partnerima, tvrtkama "Interligo" i "Feel IQM" održala je 27. studenog 2019. godine u Muzeju Apoksiomena "IQM Lošinj - Tourism Day" u sklopu kojeg su uz niz radionica, prezentirani rezultati te dodijeljeni certifikati sudionicima projekta.

Opširnije...

"Master-plan" turizma predstavljen iznajmljivačima

Za lošinjske iznajmljivače privatnog smještaja, Turistička zajednica Lošinja priredila je nekoliko izlaganja, nakon kojih se povela rasprava.

Opširnije...

Info-dan za iznajmljivače

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja poziva sve privatne iznajmljivače na području Grada Malog Lošinja na Info dan za iznajmljivače koji će se održati 20. studenog 2019. u malološinjskom hotelu "Aurora", s početkom u 18 sati!

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!