Otoci.net

Sub20072019

Zadnje dodano:20.07.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam

Lošiji srpanj nakon dobroga lipnja

U prvoj polovici srpnja ove godine na području Turističke zajednice Lošinja, koja obuhvaća administrativno područje Grada, evidentirano je 4,6 posto manje noćenja i šest posto manje turističkih dolazaka nego u prvoj polovici lanjskoga srpnja.

Opširnije...

Dugogodišnja ljubav prema Lošinju

Povećanje kvalitete i inovacije u turističkoj ponudi, muzeji, vidikovci, šetnice, kao i bolje infrastruktura, prometna povezanost te češće trajektne linije, promjene su i poboljšanja koja navode brojni dugogodišnji gosti otoka Lošinja.

Opširnije...

Uzbudljivo ljeto na Lošinju: Jelena Rozga, klapa Intrade, Mladen Grdović, Davor Radolfi, Ljetno kino, Max Juričić i drugi

Nakon aktivnog početka godine, posjetitelje i stanovnike očekuje uzbudljivo ljeto na Lošinju. Od lipnja do rujna pronađite razna događanja po svom ukusu jer vas očekuje pregršt zanimljivih lokacija, sportskih, glazbenih i kulturnih događanja, ali i igara.

Opširnije...

Kučić: "U poljoprivredi imamo što učiti od Istre"

U Malom Lošinju održano je predstavljanje istarskih gastronomskih proizvoda u sklopu hrvatsko-talijanskog projekta "KeyQ+".

Opširnije...

Nautički turisti u problemima nakon 15 sati

Nautički turisti, odnosno iznajmljivači plovila u Cresu, svakodnevno nakon 15 sati, a nedjeljom cijeli dan, u nezgodnoj su situaciji kada je u pitanju opskrba plovila gorivom.

Opširnije...

58. izdanje Europa Rallyja: Petstotinjak kampista u Malom Lošinju

Petstotinjak kampista okupilo se ovih dana u Malom Lošinju povodom 58. izdanja Europa Rallyja, susreta koji okuplja kampiste iz cijele Europe.

Opširnije...

"Jadranci" desetogodišnja koncesija u uvali Zabojci

Odlukom Skupštine Primorsko-goranske županije, tvrtki "Jadranka kampovi" dodijeljena je desetogodišnja koncesija na pomorskom dobru za gospodarsko korištenje plaže uz lošinjski kamp "Čikat", na lokaciji u uvali Zabojci, poznatoj i kao Srebrna uvala.

Opširnije...

Dan turizma s jakim slavonskim štihom, lipicanci na rivi

Konji lipicanci bili su glavna atrakcija proslave Dana turizma u Cresu, koja je i bez njih imala izražen slavonski štih.

Opširnije...

Suveniri, jestiva i pitka ponuda na zatvaranju "Apsyrtidesa"

Malim sajmom je na glavnom trgu u Malom Lošinju završio "Apsyrtides", sedmi po redu festival vitalnosti u organizaciji turističkih zajednica Lošinja i Cresa.

Opširnije...

Upoznavanje s projektom održivog turizma "Inherit"

Sastanak partnera u projektu održive turističke strategije za očuvanje i valorizaciju prirodne baštine mediteranske obale i priobalja "Inherit", tzv. info-dan, održan je u Velom Lošinju, u hotelu "Punta".

Opširnije...

Izaberite najljepše vrtove i okućnice lošinjskog arhipelaga

U sklopu akcije "Lošinjski cvijet", Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i Grad Mali Lošinj već niz godina nagrađuju naljepše uređene okućnice, vrtove, balkone i ulice otoka vitalnosti.

Opširnije...

Na današnji dan.....

20/7/1877

U M. Lošinju rođen Antonio Hreglich, pomorski kapetan, zapovijedao najvećim putničkim brodovima (Saturnia, Neptunia, Vulcania)