Otoci.net

Pon23102017

Zadnje dodano:23.10.17

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Još jedna krađa vanbrodskog motora

Na cresko-lošinjskom otočju protekli se vikend dogodila još jedna krađa vanbrodskog motora s plovila. Prema izvještaju MUP-a, između 19. i 21. listopada skinut je vanbrodski motor marke "mercury" crne boje.

Opširnije...

Na Danu kruha gostovali Jaskanci

Gosti iz Jastrebarskog - iz Osnovne škole "Ljubo Babić" i tamošnjeg Društva "Naša djeca" - pohodili su ovogodišnju proslavu Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, na glavnom gradskom trgu u Malom Lošinju.

Opširnije...

U Osnovnoj školi nose se kravate

Učenici i djelatnici lošinjske Osnovne škole Marija Martinolića danas su u školu došli "inkravatni". Na taj su način obilježili Dan kravate – prepoznatljivog hrvatskog simbola.

Opširnije...

Oštećen lokal, dva policajca lakše ozlijeđena

U večeri s utorka na srijedu u Malom Lošinju došlo je do incidenta - četvorica muškaraca porazbijala su ugostiteljski objekt, a prilikom intervencije dva su policajca lakše ozlijeđena.

Opširnije...

Na mjerenjima 40 redovnih i dvoje novih

Ukupno 42 osobe, od čega dvije po prvi put, pohodile su mjesečnu akciju mjerenja razine šećera u krvi i krvnog tlaka u organizaciji Udruge dijabetičara u Malom Lošinju.

Opširnije...

Sjećanje na gardiste stradale prije 26 godina

Kod spomenika poginulim gardistima na lošinjskom predjelu Velopinu u ponedjeljak su se okupili članovi obitelji stradalih Mladena Bujačića i Rifeta Mustića, te skupina branitelja, koji su ondje položili vijenac i zapalili svijeće.

Opširnije...

Gazilj novi načelnik policije

Josip Gazilj, dosadašnji pomoćnik načelnika, imenovan je novim načelnikom Policijske postaje Mali Lošinj, koja obuhvaća i ispostavu u Cresu.

Opširnije...

Radovi na mostu kasnit će zbog turističkog skupa

Desetak dana kasnije no što je planirano, bit će zatvoren promet postojećim mostom u Osoru i premješten na pomoćni fiksni, nekoliko metara dalje.

Opširnije...

Prikupili 150 kg odjeće, 20 pari obuće, ...

Humanitarna sabirna akcija "Solidarnost na djelu" uspješno je provedena na području pod ingerencijom Gradskog društva Crvenog križa sa sjedištem u Malom Lošinju.

Opširnije...

Zbog dopreme maslina - privremena regulacija prometa

S početkom maslinarske sezone, od nedjelje će u Cresu biti na snazi privremena regulacija prometa, kako bi se olakšalo dopremanje maslina na preradu u uljaru Poljoprivredne zadruge.

Opširnije...

Skup u organizaciji dr. Ivaniševića doživio "punoljetnost"

Održavanjem po osamnaesti put, "punoljetnost" je stekla Međunarodna lošinjska škola prirodnih ljekovitih činitelja i lječilišne medicine, znanstveni skup koji u Lječilištu u Velom Lošinju neumorno priređuje prim.dr. Goran Ivanišević, Zagrepčanin, ali velikim dijelom godine i stanovnik Velog Lošinja.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!