Otoci.net

Uto22052018

Zadnje dodano:22.05.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Maturanti feštali uz glazbeni miks i koreografije

U utorak prijepodne, maturanti lošinjske Srednje škole Ambroza Haračića feštom su obavijestili sugrađane o tome da su odradili posljednji dan nastave.

Opširnije...

Bez novih na mjerenju šećera i tlaka

Na tradicionalnu mjesečnu akciju mjerenja razine šećera u krvi i krvnog tlaka, u organizaciji Udruge dijabetičara u Malom Lošinju, došlo je 37 građana.

Opširnije...

Na 17. danima bioetike oko 120 sudionika

Približno 120 znanstvenika i studenata iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Austrije, Kosova, Albanije, Njemačke, Kanade i Čilea okupljaju sedamnaesti Lošinjski dani bioetike, svečano otvoreni jutros u hotelu "Aurora".

Opširnije...

Slave maturanti tri smjera iz 2003. godine

U povodu petnaeste godišnjice mature, u školskoj zgradi u Malom Lošinju okupili su se učenici četverogodišnjih programa SŠ Ambroza Haračića, koji su 2003. zaključili tu fazu obrazovanja.

Opširnije...

Valentić: Ego koji put treba staviti sa strane, ali vratit ću se

Opasni vremenski uvjeti omeli su Marina Valentića iz Velog Lošinja u nastojanju da se uspne na Elbrus, najviši europski vrh, s 5642 metra nadmorske visine.

Opširnije...

Lošinjski trg u koloritu aktualnih tema

Aktualne hrvatske političke teme odrazile su se u subotu prijepodne i na Lošinj. U organizaciji udruge "Idem i ja", održana je kratka manifestacija podrške "Hodu za slobodu" koji se istodobno održava u Rijeci.

Opširnije...

"Idem i ja" poziva - na stajanje

Nakon prikazivanja dokumentarnog filma "Protuudar na pravo na pobačaj u Europi" u četvrtak, udruga "Idem i ja" u Malom Lošinju provest će u subotu još jednu akciju.

Opširnije...

Popodnevnu šetnju dopunit će i vježbe disanja

Nastavlja se proljetni ciklus "Hodanjem do zdravlja", šetnji namijenjenih svim zainteresiranima koji žele poraditi na zdravlju češćim rekreiranjem.

Opširnije...

Genov: Podržavamo "Hod za slobodu"

U lošinjskom kinu Vladimira Nazora u četvrtak je prikazan dokumentarni film "Protuudar na pravo na pobačaj u Europi" čiji su autori Alexandra Jousset i Andréa Rawlins-Gaston.

Opširnije...

Dan škole u znaku priznanja na crvenom tepihu

Dva dana uoči godišnjice rođenja lošinjskog antifašista Marija Martinolića (1905.-1943.), čije ime škola nosi, proslavljen je Dan Osnovne škole u Malom Lošinju.

Opširnije...

Škola nabavila opremu nakon donacije s boćanja

Nabavljena je oprema za djecu s posebnim potrebama u Osnovnoj školi Frane Petrića u Cresu, novcem prikupljenim za nedavnog boćarskog turnira.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

22/5/1961

Utemeljeno Turističko društvo u Punti Križa

22/5/1965

Utemeljeno Turističko društvo u Valunu, prvi predsjednik Josip (Jože) Balon