Otoci.net

Čet18012018

Zadnje dodano:17.01.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Orlec slavi Antonju, večeras fešta uz "Macakline"

Misom u župnoj crkvi, u Orlecu je počela proslava blagdana sv. Antuna Opata, prema vjerovanjima zaštitnika ovog sela...

Opširnije...

21 o meni: Julijano Sokolić

Prvi ovogodišnji gost u leksikonskoj rubrici je publicist dr. Julijano Sokolić, predsjednik Katedre Čakavskog sabora Cres-Lošinj, svojedobno i predsjednik Općine Cres-Lošinj...

Opširnije...

I u 2018. nastavljena mjerenja šećera u krvi i tlaka

I u novoj godini, Udruga dijabetičara Cres-Lošinj nastavila je u svojoj prostoriji u središtu Malog Lošinja s redovnim mjerenjima razine šećera u krvi i krvnog tlaka.

Opširnije...

Gripa prijavljena u Malom Lošinju

Prema informaciji lošinjske ispostave Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, u Malom Lošinju, prijavljen je prvi ovozimski slučaj gripe.

Opširnije...

Na Poljani slupan "hyundai", nema ozlijeđenih

U petak, nešto prije podneva, na lošinjskom predjelu Poljana došlo je do prometne nesreće bez ozlijeđenih, a s materijalnom štetom na osobnom automobilu.

Opširnije...

Od sljedećeg tjedna radovi u Ribarskoj

Petnaestog siječnja trebali bi početi radovi rekonstrukcije creskih ulica - Ribarske, dijela Zagrada, te Giovannija Moisea.

Opširnije...

Broj obrta u laganom padu

U proteklih pet godina, u malom je padu broj obrta na cresko-lošinjskom otočju, doznajemo u Udruženju obrtnika Cres-Lošinj.

Opširnije...

Uklonjeno podvodno drvce, Lošinj poprima redovni izgled

Nakon božićno-novogodišnjih slavlja, središte Malog Lošinja polako počinje poprimati redovni izgled. Već su zatvorene ili se ovih dana zatvaraju ugostiteljske kućice na Trgu RH, a na djelu smo zatekli ronioce Javne vatrogasne postrojbe Mali Lošinj.

Opširnije...

Prekid prometa od Kročate do skretanja za groblje

Zbog radova na kanalizaciji, u ponedjeljak će na sedam sati biti prekinut promet vozila gornjim dijelom Ulice sv. Martina u Malom Lošinju.

Opširnije...

Još 15.600 kuna za potrebitu lošinjsku mladost

Nova donacija, za troje mladih Lošinjana pred kojima su fizioneurološke terapije na robotskim uređajima, stiže iz Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Lošinja, odnosno od građana i gostiju Lošinja.

Opširnije...

Top-teme iz 2017. godine: Maškare, izbori, nevrijeme, crna kronika, maturanti...

Nastup creske i lošinjske maškarane skupine u povorci Međunarodnog karnevala u Rijeci pobudio je najviše zanimanja čitatelja našega portala u upravo završenoj 2017. godini...

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!