Uto17092019

Zadnje dodano:17.09.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Crnogorci u "štapovima" pobijedili Kujundžića

Pobijedivši u oba nedjeljna štap-plova, posada krstaša "Shining MM" na čelu s kormilarom Milošem Radonićem iz Crne Gore pobijedila je na ovogodišnjoj Lošinjskoj regati krstaša, s jednakim brojem negativnih bodova kao i "Molo longo Tutta Trieste" kormilara Rajka Kujundžića, no dva prva mjesta u pojedinim plovovima vrijede više od jednoga...

Opširnije...

Poraz boćara na Buzeštini

Lošinjski boćari gostovali su na Buzeštini i doživjeli prvi poraz u ovoj sezoni, prvoj u trećeligaškom rangu nakon podulje stanke.

Opširnije...

Pobjednici D. Gardašanić, Rabič, Trlin Marković i S. Guadagnin

Po četvrti put je u Malom Lošinju održano natjecanje u daljinskom plivanju. Na 3000 metara najbrži su bili Damian Gardašanić (KDP "Primorje", Rijeka) i Rafaela Rabič (PK GBR Radovljica, Slovenija), a na 1500 m Marko Trlin Marković (KDP "Primorje", Rijeka) i Sara Guadagnin ("Ponterosso", Trst).

Opširnije...

Kujundžić i kolege najbrži u navigaciji

Posada krstaša "Molo longo Tutta Trieste" na čelu s iskusnim kormilarom Rajkom Kujundžićem bila je najbrža u navigacijskom jedrenju - naravno, time i u svojoj grupi koja broji pet brodova - prvi dan Lošinjske regate.

Opširnije...

Lošinjani s lakoćom protiv devetorice Skrajana

Još jedna visoka pobjeda nogometaša "Lošinja". U trenutku kada je postalo jasno da će Skrajani na Čikatu nastupiti sa samo devet igrača, postalo je jasno i kako će izgledati ova utakmica...

Opširnije...

U subotu navigacija oko Suska, u nedjelju u vali

Četrdesetak jedriličarskih posada iz Hrvatske, Slovenije i Italije očekuje se na 37. lošinjskoj regati krstaša, koju ovaj vikend priređuje lošinjski JK "Jugo".

Opširnije...

Vekić drugi na memorijalu u Zadru

U juniorskom dijelu 15. memorijalnog turnira "Barba Tomo Amidžić" u Zadru, lošinjski stolnotenisač Leo Vekić, član STK "Pula" osvojio je drugo mjesto.

Opširnije...

Lošinjanke igrale na turniru u Kataloniji

Aurora Stipanov i Dea Domazet, Lošinjanke koje nastupaju i za "Mladost", sa zagrebačkim su klubom igrale na turniru za vaterpolistice do 15 godina "Be Water My Friend" u Barceloni.

Opširnije...

Na Europskom prvenstvu igrat će 30 ekipa

Ukupno trideset ekipa sudjelovat će na Europskom ekipnom prvenstvu za veterane u šahu, koje će od 17. do 26. rujna biti odigrano u Malom Lošinju.

Opširnije...

Poginuo portugalski ribolovac, prvenstvo prekinuto

Portugalski podvodni ribolovac Matthias Sandeck poginuo je za vrijeme nastupa na Euroafričkom prvenstvu u Danskoj, te je natjecanje obustavljeno.

Opširnije...

Lovrečić i Salković drugi na Igrama prijateljstva

Košarkaška selekcija Primorsko-goranske županije do 16 godina, za koju su igrala i dvojica Cresana - Dominik Lovrečić i Bruno Salković, bila je druga na sedamnaestim Igrama prijateljstva u Bihaću, gdje su se u šest sportova natjecale četiri regije iz susjednih država.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

17/9/1876

U Osoru rođen Francesco Salata, političar, zastupnik talijanskih interesa u Austro-Ugarskoj