Ned26012020

Zadnje dodano:26.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Gospić s kolegama prvi na Mallorci

Lošinjski as podvodnog ribolova Daniel Gospić ostvario je pobjedu na 4. kupu proizvođača opreme, održanom u sklopu višednevnog festivala podvodnog ribolova na Mallorci.

Opširnije...

Derbi u Kranju pripao Ljubljančanima

Još dvije utakmice slovenskog prvenstva odigrao je lošinjski vaterpolski sastav do 13 godina. Najprije su sučelili s ponajboljim sastavom lige "Ljubljanom Slovan", a potom s "Pulom", koja također gostuje u SLO-prvenstvu...

Opširnije...

Lošinjani pronašli dobitnu kombinaciju

Druga pobjeda lošinjskih košarkaša u nizu; pobijeđen je i labinski "Rudar" i sada je pod obručima Bočaca puno optimističnije raspoloženje...

Opširnije...

Srednjoškolci idu dalje, osnovci zapeli

Košarkaška momčad SŠ Ambroza Haračića iz Malog Lošinja, koju gotovo u potpunosti čine učenici creskog područnog odjela, prošla je u drugu fazu natjecanja Prvenstva srednjih škola Primorsko-goranske županije.

Opširnije...

Lošinjanima još tri SLO-boda

Odlukom Natjecateljske komisije ZVDS, u Prvenstvu Slovenije do 13 godina, vaterpolistima "Lošinja" dodijeljena su još tri boda.

Opširnije...

Okrugić 13., Šimunić 28. u Krapini

Dvojica šahista iz Malog Lošinja igrala su od četvrtka do nedjelje na 10. otvorenom međunarodnom turniru u Krapini, čiji će rezultati biti obračunati za međunarodni rejting.

Opširnije...

Cresanima +16 protiv Puležana

U međužupanijskom natjecanju, mali creski košarkaši bez većih problema svladali su goste iz Pule, momčad koja u dosadašnjem tijeku lige ima najslabiji bodovni saldo...

Opširnije...

Prvi bod, pa treći poraz

Natjecateljski izlet u snježnu Liku, juniori Malonogometnog kluba "Lošinj" apsolvirali su osvajanjem boda - prvog u sezoni i potom uvjerljivim porazom.

Opširnije...

Napokon slavlje Lošinjana

Eto najzad osmijeha na licima lošinjskih košarkaša i njihovih navijača - u jedanaestoj ovosezonskoj utakmici napokon je "Jadranka" došla do pobjede.

Opširnije...

Slovensko poglavlje otvoreno pobjedom

Lošinjska djeca debitirala su u vaterpolskom prvenstvu Slovenije za uzrast do 13 godina, u koje su ušli kako bi u zimskom razdoblju povećali broj odigranih utakmica.

Opširnije...

Lošinjska škola druga u muškoj, treća u ženskoj konkurenciji

U velikom su broju djeca iz Judo kluba "Lošinj" predstavljala Osnovnu školu Marija Martinolića na Prvenstvu sportskih klubova osnovnih škola Primorsko-goranske županije - dječaci su ukupno bili drugi, a djevojčice treće.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

26/1/1992

Umro Andro Vid Mihičić (rođ. 1896. u Belom), sveuč. profesor, povjesničar umjetnosti, darovao Općini Cres-Lošinj vrijednu zbirku umjetnina