Otoci.net

Čet18072019

Zadnje dodano:18.07.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Vekić igrao na Europskom prvenstvu mladih

Leo Vekić iz Malog Lošinja, a član Stolnoteniskog kluba "Pula", igrao je na Europskom kadetsko-juniorskom prvenstvu u Ostravi (Češka).

Opširnije...

Otočani igrali u Peroju

Bez velikih rezultatskih dostignuća bili su lošinjski i creski šahisti na 6. otvorenom međunarodnom turniru u Peroju, odigranom ubrzanim tempom - na osam minuta plus četiri sekunde dodatka po odigranom potezu. Sudjelovala su 93 igrača, a rezultati će biti obračunati za FIDE-rejting u ubrzanoj igri.

Opširnije...

Hrvatska s Lošinjankama šesta na EP

Izgubivši utakmicu za peto mjesto od Italije (4:14), hrvatska reprezentacija vaterpolistica do 15 godina zauzela je šesto mjesto na Europskom prvenstvu u ruskom gradu Kirišiju, što znači i plasman na Svjetsko prvenstvo.

Opširnije...

"Palada" odustala, Lošinjani kreću tek idući vikend

Ionako kratka ljetna vaterpolska sezona igrača "Lošinja" postala je još kraća, odustajanjem od natjecanja njivičke "Palade".

Opširnije...

Damir Kocijan od Lošinja do Suska za 4,5 sata

Bez velikih najava, u četvrtak je od lošinjske uvale Zabojci do pješčane plaže na otoku Susku plivao Damir Kocijan, a za to su mu trebala četiri i pol sata.

Opširnije...

Grčka prejaka, Domazet i Stipanov u razigravanje od 5. do 8. mjesta

Na Europskom prvenstvu za vaterpolistice do 15 godina, reprezentacija Hrvatske s Lošinjankama Deom Domazet i Aurorom Stipanov u sastavu, izgubila je četvrtfinalnu utakmicu od Grčke.

Opširnije...

Dorčić ponovo prvi na utrci "Risnjak trail"

Na utrci "Risnjak trail", Dino Dorčić iz Cresa je, kao i lani, pobijedio u trci na 16 kilometara, s vremenom (1:31:59) tri minute boljim od lanjskoga.

Opširnije...

Domazet i Stipanov preko Srbije do četvrtfinala

Dvije Lošinjanke, Dea Domazet i Aurora Stipanov, u sastavu vaterpolske reprezentacije Hrvatske do 15 godina igrat će u četvrtfinalu Europskog prvenstva.

Opširnije...

Golek sedma u kategoriji na EP

Vedrana Golek, Lošinjanka s članstvom u zagrebačkom Triatlon klubu "Zrinski", bila je sedma u dobnoj kategoriji od 30 do 34 godine u srednje dugom triatlonu na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj.

Opširnije...

Domazet (2 gola) i Stipanov zaigrale na EP

U prvoj utakmici u skupini na Europskom prvenstvu za vaterpolistice do 15 godina u Rusiji, u sastavu Hrvatske igrale su dvije Lošinjanke, Aurora Stipanov i Dea Domazet.

Opširnije...

Počele prijave za triatlon

Creski triatlon bit će održan 31. kolovoza, a organizatori, Sportsko-rekreativni klub "Samo pozitiva", otvorili su mogućnost prijava za natjecanje.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

18/7/1991

U Cresu otvorena marina s 460 vezova