Otoci.net

Sub17112018

Zadnje dodano:17.11.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Trčalo ukupno 134 osoba, najbrži Kovačić i Hrelja

Josip Kovačić od muškaraca, a Kristina Hrelja od žena, pobjednici su IV. utrke Grada Malog Lošinja, koja je sveukupno okupila 134 sudionika u širokoj lepezi dobnih kategorija.

Opširnije...

I dječaci krenuli pobjedom

U ovosezonsko su natjecanje krenuli i dječaci Košarkaškog kluba "Cres", svladavši u prvom kolu uvjerljivo goste s Krka...

Opširnije...

Cresani bolji od "Crikve", Lošinjani umalo protiv FSV-a

Podmladak otočnih košarkaških klubova u nedjelju je odigrao utakmice županijske lige u "mini-basketu"...

Opširnije...

Vekić u Varaždinu bez izgubljenog seta

Lošinjan Leo Vekić koji igra za Stolnoteniski klub "Pula", bez izgubljenog seta pobijedio je na kadetskom dijelu 48. međunarodnog kadetsko-juniorskog prvenstva Varaždina, ujedno 14. memorijalu "Mirko Abramović".

Opširnije...

Dumenčić najbolji i u Slovačkoj

Nova pobjeda Lošinjana Vedrana Dumenčića na kuglačkim natjecanjima slabovidnih; protekli vikend osvojio je prvo mjesto na međunarodnom turniru u Levoči (Slovačka).

Opširnije...

Lošinjski morčići opet pobijedili, s "Rijekom" na vrhu

Na gostovanju na Podmurvicama, morčići NK "Lošinj" ostvarili su još jednu visoku pobjedu, te s vršnjacima "Rijeke" dijele dva čelna mjesta ljestvice, sa stopostotnim učincima...

Opširnije...

Kadetkinje: Pad u tri neizvjesna seta

U trećem nastupu lošinjske su kadetkinje naišle na tvrd orah; izgubivši u tri neizvjesna seta od "Škurinja" iz Rijeke...

Opširnije...

Kalanj i Curri pobijedili u svojim kategorijama

Chiara Kalanj i Marin Curri ("Viktoria", M. Lošinj) pobijedili su u svojim kategorijama na 20. međunarodnom turniru u kickboxingu u Kutini.

Opširnije...

Spišić dvanaesta djevojčica na OPH u Zadru

Dorotea Spišić plasirala se na 26. mjesto ukupnog redoslijeda i dvanaesto mjesto u poretku djevojčica, na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za klasu "optimist", ujedno i Kupu Krševana, održanom u Zadru.

Opširnije...

Muškima bodovi, žene praznih ruku

Muški sastav Kuglačkog kluba "Jadranka hoteli" uspješno je apsolvirao šesto ligaško kolo, dok su žene izgubile od izravnih konkurentica na tablici...

Opširnije...

Bosnićevim dečkima pobjede dvostruke vrijednosti

Kadeti Košarkaškog kluba "Cres" u Kostreni su odigrali dvije utakmice županijske lige, pritom obračunate i za turnir "Košarka vs. dijabetes", manifestaciju povodom Svjetskog dana dijabetesa. Tako su Cresanima pripala i četiri boda i turnirski pobjednički trofej.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!