Otoci.net

Sri16012019

Zadnje dodano:15.01.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Kuglačicama drugi ovosezonski bod

U prvoj utakmici drugog dijela drugoligaške sezone, lošinjske su kuglačice osvojile svoj drugi ovosezonski bod, i to protiv kudikamo bolje rangiranih gošći iz Ozlja...

Opširnije...

Orlić i Ostroman vratili trofej u ruke

Tomislav Orlić i Antonio Ostroman, koji su to natjecanje osvajali prve tri godine, pobijedili su na petoj Lignjadi u Velom Lošinju.

Opširnije...

Osječani premoćni na Čikatu

Nogometaši prvoligaša "Osijeka" odigravanjem prijateljske utakmice s domaćim "Lošinjem" zaključili su pripreme u Malom Lošinju. Učinili su to nadmoćno, dvoznamenkastim brojem pogodaka, dopustivši domaćima tek poneku organiziranu akciju - zapravo je sve prošlo prema onome što se moglo očekivati u sudaru dviju momčadi velike razlike u kvaliteti.

Opširnije...

U subotu mini-jubilej veloselske Lignjade

Petnaest-dvadeset dvočlanih ekipa očekuje se na Lignjadi koja će se ove subote održati u Velom Lošinju.

Opširnije...

Lošinjski biciklistički spust kandidiran za nagradu "Eventex"

Prošle godine održan biciklistički spust u sklopu Svjetskog kupa UCI, afirmiraniji pod engleskim nazivom "Downhill Lošinj", kandidiran je za nagradu "Eventex" u kategoriji "Art, entertainment & public", među događajima iz raznih područja djelovanja i iz raznih zemalja.

Opširnije...

Ana Kučić pred Osječanima najavila novi nogometni teren

Gradnju još jednog nogometnog igrališta na Lošinju, na sastanku s predstavnicima NK "Osijek", najavila je lošinjska gradonačelnica Ana Kučić. Nije pritom definiran niti rok niti točno mjesto gradnje.

Opširnije...

Domazet i Stipanov zaigrat će za reprezentaciju kadetkinja

Zapaženim igrama za zagrebačku "Mladost", Lošinjanke Dea Domazet i Aurora Stipanov stekle su mjesta u vaterpolskoj reprezentaciji Hrvatske za kadetkinje.

Opširnije...

Osječani na Lošinju pripremaju nastavak borbe za drugo mjesto

Nogometaši prvoligaša "Osijeka" u Malom Lošinju počeli su sedmodnevne pripreme za nastavak natjecanja u Prvoj hrvatskoj ligi, u kojoj trenutno drže drugo mjesto na ljestvici.

Opširnije...

Tirkajla najbolje plasiran od Lošinjana

Iskusni majstorski kandidat Boris Tirkajla plasirao se najbolje od četvorice lošinjskih šahista koji su igrali na II. međunarodnom amaterskom otvorenom turniru u Rapcu.

Opširnije...

Prvoligaš stiže na pripreme na Lošinj

Nakon višegodišnje stanke, jedan će prvoligaški profesionalni nogometni klub doći na zimske pripreme u Mali Lošinj; na Čikatu će se od 6. do 12. siječnja za proljetnu polusezonu pripremati jedan od vodećih hrvatskih klubova, "Osijek".

Opširnije...

Dozvole za sportski ribolov do 1. ožujka

Sportsko-ribolovno društvo "Udica" iz Malog Lošinja uputilo je obavijest zainteresiranima za kupnju godišnjih dozvola za sportski ribolov na moru.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

16/1/2007

U Zagrebu umro Josip Vlahović, franjevac, u Cresu otkrio Misal iz 1494. godine