Otoci.net

Uto19022019

Zadnje dodano:18.02.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam Ridimutak Beach predstavlja Forester Burger

Ridimutak Beach predstavlja Forester Burger

Plaža Ridimutak iz godine u godinu sve više se postavlja na gastro-mapu otoka Lošinja. Ovog ljeta predstavljaju novi i na ovom području jedinstveni "Forester burger". Radi se o burgeru s pljeskavicom jelenjeg mesa koji se poslužuje s posebnim umakom čija su baza senf i otočki med.

Pljeskavica koja teži 150 grama poslužena je uz zanimljivi mix gorkih salata te uz pomno izrađeni umak čini nezaboravno iskustvo za vaše nepce. Uz jelenji burger uživajte i u odabiru craft-piva s područja Jadrana, poznatim svjetskim ginovima ili profinjenim talijanskim pjenušavim vinima.

Plažu koja je ove godine doživjela veliki vizualni "update" možete posjetiti svaki dan od 8 do 23 sata. U večernjim satima gotovo svaki dan ima zanimljivih događanja; ponedjeljkom kviz-večeri, srijedom i subotom živa glazba, te četvrtkom astronomske večeri. Posebno su istaknuta promatranja punog mjeseca, a svakako ne propustite 27. 7., kada ćete imati priliku svjedočiti rijetkom prirodnom fenomenu - potpunoj pomrčini Mjeseca.

Sve informacije možete dobiti na službenim stranicama plaže Ridimutak (Instagram, Facebook) ili na stranicama TZ Lošinja.

(Sponzorirani članak)

Na današnji dan.....

19/2/1961

Utemeljeno Turističko društvo u Martinšćici

19/2/1974

U brodogradilištu Lošinj izvršeno prvo dokiranje, broda "Buga"

19/2/1994

Ženska klapa "Teha" utemeljena u Cresu