Predstavili se kandidati HDZ-a i partnera

Ana Kučić / foto: B. Purić
Ana Kučić / foto: B. Purić
Održano je predstavljanje kandidatura koalicije HDZ-HRAST-HSS-HKDU-SU na predstojećim lokalnim izborima u Malom Lošinju.

Među programskim zadacima, kandidatkinja za gradonačelnicu Ana Kučić, na prva mjesta stavila je rekonstrukciju lošinjskog aerodroma, ulaganja u industrijsku zonu, poticaje za malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo, te formiranje ureda za EU-fondove. Uz videoprezentaciju, govorila je i o drugim aktualnim projektima sadašnje gradske vlasti.

Predsjednik lošinjskog HDZ-a i dogradonačelnički kandidat Anto Nedić opisao je Anu Kučić kao "jednu od žena koje su nas iznenadile odlučnošću koja nije lišena senzibilnosti". Govorio je i Lovorko Gržac, HDZ-ov kandidat za primorsko-goranskog dožupana. Kandidati s koalicijske liste poimenično su predstavljeni na pozornici.

Skup je održan u kinu Vladimira Nazora, himnu "Lijepa naša domovino" i himnu "Lošinju" otpjevao je ženski zbor "Vittorio Craglietto" lošinjske zajednice Talijana, a među okupljenima bio je i gradonačelnički protukandidat Rudolf Ivković (HSLS).