U subotu Balinjerada na Bočacu

b_400_400_16777215_00_images_novosti_2019-02_balinjerada-promo-najava2019.jpgOve subote u 13 sati održat će se Balinjerada u Malom Lošinju. Organizator je novoosnovana udruga "Društvo Balinjerade Karleto Bočac", čiji su osnivači Branimir Jelić (predsjednik) i Glen Busanić (dopredsjednik), a Luka Antunović je tajnik.

U nazivu udruge, "Karleto" predstavlja nedavno preminulog Vladimira Karlovića koji je zajedno s Miroslavom Bišćanom organizirao prvu Balinjeradu na Lošinju. Za desetu godišnjicu, održat će se ponovo na Bočacu, gdje je održana i prva.

Okupljanje na Bočacu počinje u 13, a prvi spust u 14 sati. Očekujemo se osamnaest karoca s ukupno četrdesetak sudionika. Nakon Balinjerade, oko 18 sati, društvo će se prebaciti u Wine & champagne bar "Augusta" gdje je organiziran after-party Balinjerade, a do kasno u noć društvo će se zabaviti u "Heliosu". Važno je istaknuti da na događaju sudjeluje i kćer začetnika Balinjerade, Željka Karlović sa sinom Davidom (Karletovim unukom), koja već neko vrijeme živi u Rijeci, a također je pripremila karocu.

(Sponzorirani članak)