Dnevni boravak na plaži!

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2014-07_ridimutakbeach-reklama1.jpgDnevni boravak na plaži - kako vam to zvuči? To nudi Ridimutak, skroviti kutak na potezu između Nerezina i Osora...

Ridimutak Beach Bar proteklih se godina afirmirao kao mjesto dobrih noćnih partyja, a odnedavno je krenuo u novom smjeru - postao je odredište parova, obitelji, rekreativaca...

Duž obale, na nekoliko koraka od plaže, postavljeno je nekoliko terasa - od one romantične uz sam žal, pa do one obiteljske, koja svojim uređenjem i probranim detaljima asocira na tinele starih otočnih kuća.

Zanimljiv je pogled na cjenik - u ponudi su razne vrste hamburgera, poput "Rudolf Habsburgera", "calamariburgera" i "lamburginija", zatim paleta jela s roštilja, pa srdele, oslići i inćuni. U ponudi su salate i svježe voće.

Sve je to pridonijelo da se na Ridimutku rado zaustavljaju biciklisti i joggeri, a tijekom dana dobro zabavljaju obitelji; dok roditelji ispijaju kavu, djeca se igraju na plaži ili u šumici.

Glazba je neizostavna u večernjim satima, a jedna od večeri posvećena je i lakšim rock-melodijama, s gostovanjem riječke skupine "En Face", 8. kolovoza.

(Sponzorirani članak)