Dobro poznate A1 usluge za sve generacije: U Malom Lošinju otvorena prva lošinjska A1 poslovnica

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2021-05_a1-sponzorirani5-2021a.jpgU Malom Lošinju danas je otvorena nova A1 poslovnica, čime je ovaj vodeći pružatelj digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi postao još pristupačniji otočanima. Štoviše, A1 time je postao jedini telekom na Lošinju.

Na adresi Ulica braće Ivana i Stjepana Vidulića 54, Mali Lošinj, od danas su u prodaji sve dobro poznate A1 usluge, koje će svakom kupcu u idealnu kombinaciju skrojenu baš prema njegovim željama, potrebama i mogućnostima osmisliti vrhunski educirano osoblje. U ponudi nove lošinjske A1 poslovnice tako je niz noviteta, ali i već dobro poznatih, popularnih solucija koje prate sve najnovije trendove stranog i domaćeg tržišta.

MOZAIK usluga tu je za sve koji žele ostvariti značajne uštede povezujući dostupne usluge; za ljubitelje sporta tu su Arena Sport kanali, ne smijemo izostaviti ni apsolutno Savršenu tarifu, a za one koji ne mogu živjeti bez glazbe tu su različite mogućnosti za mobilne uređaje.

Inzistirajući na kvaliteti, najnovijim trendovima i vrhunskoj podršci stručnih djelatnika, široka ponuda SIM free pametnih telefona renomiranih svjetskih brendova, sve vrste dodatne opreme – od punjača do maskica i zaštitnih stakala za sve uređaje – te stručna savjetodavna prodajna usluga ono je po čemu je i nova A1 lošinjska poslovnica prepoznatljiva. Tu je i najširi asortiman gaming - Trust opreme koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gamere.

U ponudi nove lošinjske poslovnice nalaze se najtraženiji uređaji tržišnih lidera kao što su Samsung, Xiaomi, Huawei te mnogi drugi, ali i najsuvremenija dodatna oprema renomiranih svjetskih brendova kao što su CellularLine, Jabra, Plantronics...

Bez obzira na vaše afinitete, želje, potrebe i mogućnosti, stručno osoblje nove A1 poslovnice tu je kako bi pronašlo optimalno rješenje po najpovoljnijim cijenama i uz maksimalno zadovoljstvo svakog klijenta.

A1 poslovnica u Malom Lošinju na jednom mjestu nudi sve vezano uz fiksnu i mobilnu telefoniju.

(Sponzorirani članak)