Rijeka psihologije "teče" i na otocima

Dječji vrtić u Cresu
Dječji vrtić u Cresu
Priredba "Rijeka psihologije" i ove će godine dio programa imati i na cresko-lošinjskom otočju.

U prostoru Dječjeg vrtića "Girice" u Cresu će u utorak biti održano predavanje namijenjeno odgajateljima i roditeljima djece polaznika vrtića pod nazivom "Kako djeca doživljavaju stres?", koje će održati Morena Damijanjević. Obavezna je ranija najava dolaska.

U Malom Lošinju će u srijedu u 17 sati preko interneta biti održano predavanje za roditelje vrtićke skupine Dječjeg vrtića "Cvrčak"; predavačica će biti Tanja Perić, a tema je "Uspješan roditelj, uspješno dijete".

Za četvrtak od 9 do 10 sati, u matičnom objektu vrtića u Malom Lošinju predviđen je rad s djecom predškolske dobi pod nazivom "Timski rad - dogovori se i surađuj", koji će voditi Patricija Kučica Vajentić.

"Rijeka psihologije" pokrenuta je 2012. godine i održava se u sklopu Tjedna psihologije u Hrvatskoj (15.-21. veljače), a svojim programom redovno izlazi iz okvira Rijeke. Zajednički je projekt sveučilišne zajednice, udruga i jedinica lokalne i regionalne samouprave, s ciljem popularizacije psihologije i dobrovoljnog rada.