Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:18.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Povjerenstvo za nepravilnosti pola godine bez okupljanja

Povjerenstvo za nepravilnosti pola godine bez okupljanja

Više od pola godine od imenovanja, još se nije sastalo Povjerenstvo za utvrđivanje nepravilnosti, koje je imenovano na sjednici Gradskog vijeća Malog Lošinja krajem siječnja, na prijedlog gradonačelnice Ane Kučić...

Imenovani su tada Marijana Dragoslavić za predsjednicu, te članovi Dubravko Devčić, Elvis Živković, Andrino Maglievaz, Marlen Vlašić, Branko Domac, Dejan Nekić, Mario Kamalić i Siniša Dakić-Barichievich - s intencijom da budu zastupljene sve političke opcije u sadašnjem sazivu Gradskoga vijeća.

Na sjednici koja je prethodila onoj na kojoj su imenovani članovi, gradonačelnica Kučić kazala je da je u slučaju "Gradska vijećnica" Grad napravio propust i predložila da se time pozabavi povjerenstvo. Kako smo već izvještavali, Grad se u prosincu kao jedini ponuditelj javio na javnu dražbu, na kojoj je završila dvorana s pratećim prostorijama na prvom katu bivše Pomorske škole u središtu Malog Lošinja; jednoglasnom je podrškom vijećnika odlučeno da se tih 269,77 kvadratnih metara kupi za 2.842.488 kuna iz gradske blagajne.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!