Satalić vjerojatni predsjednik Odbora za prostorno planiranje

Luigi Satalić iz HDZ-a / foto: B. Purić
Luigi Satalić iz HDZ-a / foto: B. Purić
Prođe li 7. rujna na Gradskom vijeću prijedlog koordiniran među predstavnicima različitih političkih opcija, članovima Odbora za prostorno planiranje Grada Malog Lošinja u naredne četiri godine bit će Luigi Satalić (predsjednik), Elvis Živković, Kemal Berberović, Mario Kamalić, Damir Mlacović, Ema Višak i Bojana Genov.

U dokumentima pripremljenima za sjednicu Vijeća prijedlozi su za još deset odbora. Tako su za Odbor za gospodarstvo i razvoj predloženi Mario Kamalić kao predsjednik, te Marko Mesić, Dario Dlaka, Gaetano Cavedoni i Toni Milenović kao ostali članovi.

Za Odbor za zaštitu okoliša predloženi su Branko Domac (predsjednik), Anita Katalinić, Marta Nikolić, Stevan Gledić, Andrea Borić, Vedran Spasojević i Đurđica Šimičić, a u Komisiju za provedbu javnog natječaja za raspolaganje gradskim nekretninama Silvija Kocijan (predsjednica), Ivan Vlašić, Andrino Maglievaz, Mirko Perkić i Dubravko Devčić.

Predsjednica Odbora za međugradsku i međunarodnu suradnju najvjerojatnije će postati Vivien Alviž, a ostali članovi Ljerka Raić, Dario Sabadoš, Tamara Derokov, Ana Pekić, Anton Vunić, Dejan Nekić i Dario Mužić. U Ocjenjivački će sud Martina Lipovac kao predsjednica, te Antonio Badurina, Mateo Vidulić, David Murljačić, Emanuela Sarić, Zvonko Levinger, Darko Sorić, Lovorka Tomović i Božo Vucić.

U Komisiju za unapređenje i razvitak manjih mjesta idu Nada Mužić (predsjednica), Kemal Berberović, Ferdinand Zorović, Boris Adžić i David Murljačić, u Odbor za socijalnu zaštitu građana Marijana Dragoslavić (predsjednica), Ilija Mikić, Biljana Vojniković, Melita Mrđen i Eleonora Sintić Russin, a u Odbor za obitelj Loreta Sorić (predsjednica), Aleksandra Volarić Magazin, Veronika Dlaka, Ivana Hafner i Milan Pejić.

U Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda predloženi su Silvija Kocijan za predsjednicu, Mario Hofmann za zamjenika predsjednice, te Matija Basta, Gracijano Toić i Roberto Polonio. Povjerenstvo za imenovanje naselja, ulica i trgova činit će Julijano Sokolić (predsjednik), Zlatko Vlašić, Roberto Polonio, Ranko Matušan i Vlaho Stražičić.