Gregorović: Nećemo dopustiti devastaciju prostora

Marin Gregorović / foto: W. Salković
Marin Gregorović / foto: W. Salković
Na posljednji dan kampanje u drugom izbornom krugu, priopćenje za javnost stiglo je iz tabora Marina Gregorovića, SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Cresa.

Uz zahvale na podršci biračima u prvom krugu, Gregorović navodi da poštuje sve političke opcije jer poštuje građane koji su ih birali: "Smatram da je najpoštenije upravljanje ono temeljeno na znanju, transparentnosti i dijalogu".

Iz programa izdvaja: "Naš Cres vidim kao mjesto održivog stanovanja. Nećemo ovdje dopustiti devastaciju prostora. Kao otok s najmodernijim konceptom demokratskog upravljanja javnim resursima, posebice kroz razvoj zelene energije koju vidim kao nešto po čemu će Cres biti poseban u Europi.
Želim potaknuti i omogućiti našim ljudima da koriste bogatstva oko sebe i potencijale koje naš otok ima, stoga ću učiniti sve da poljoprivredna zemljišta učinim dostupnima svima koji ih žele. Želim nastaviti razvijati naše javne službe i ulagati u naše ljude, stoga mi je plan izgraditi moderan vatrogasni dom te u suradnji sa Županijom započeti izgradnju novog doma za umirovljenike", zaključuje Gregorović.