Blatt poziva svoje glasače da podrže AM

Jadranka Blatt / foto: B. Purić
Jadranka Blatt / foto: B. Purić
Dosadašnja vijećnica s vlastite neovisne liste u Gradskom vijeću Cresa, Jadranka Blatt, ovaj put kandidirana je na listi Akcije mladih (AM).

Iako umirovljenica, odlučila je podržati AM, navodeći da je s njihovim vijećnicima u proteklom mandatu "imala vrlo korektnu suradnju i međusobnu podršku po mnogim pitanjima".

"Gotove iste ili slične stavove smo imali osobito o upravljanju nekretninama, o upravljanju prostorom, o komunalnoj problematici i upravljanju gradskom upravom. Budući da su njihovi vijećnici ostali do kraja mandata principijelni, dosljedni i neovisni, bez tutora, bez 'savjetnika' i bez onih kojima moraju vraćati dugove, a uvijek jednako i snažno s izraženim osjećajem za pravdu i za opće i javne interese, jedini logičan slijed je bio da ih podržim, da im stavim na raspolaganje moje bogato kako profesionalno iskustvo, tako i političko koje sam stekla obnašajući dužnost zamjenice gradonačelnika i gradskog vijećnika u zadnjem mandatu. Na mladima svijet ostaje, a kad se spoji mladenački elan, poletnost, nova saznanja s iskustvom onda je to formula za uspjeh", stoji u priopćenju Jadranke Blatt, pozivajući glasače da u izborima za gradonačelnika daju glas onome tko će "osigurati razvoj grada, koji neće tražiti neprijatelje u onima koji drugačije misle ili zastupaju drugačije opcije i koji neće zbog toga uskraćivati ljude u njihovim pravima i slobodama".