Devčić: "Komentar gradonačelnice je ispod svake razine"

Dubravko Devčić / foto: B. Purić
Dubravko Devčić / foto: B. Purić
"Komentar gradonačelnice je ispod svake razine i govori sam za sebe. Ona je osoba koja misli da protiv nje na Lošinju postoji teorija urote", kazao je Dubravko Devčić nakon završetka internetske sjednice Gradskog vijeća, na kojoj je izglasano skidanje svih točaka koje je predložio.


Devčića je razočarao i potez vijećnika Dejana Nekića (SDP) i Branka Domca (PGS) koji su zajedno s njim 10. travnja potpisali prijedlog za sazivanje sjednice Vijeća s temama o ublažavanju posljedica krize nastale preventivnim mjerama protiv koronavirusa, a danas odustali od svih točaka. "Ako neku odluku doneseš, onda iza toga treba stajati. A ako su odluku donijeli ranije, mogli su to reći - znali su što se traži i imali dokumente", rekao je

Devčić, koji smatra da ga je Odbor za statutarno-pravna pitanja morao prije sjednice obavijestiti da otkloni nedostatke u predloženim točkama. "Sve mjere koje smo predložili, ranije je im predložilo Udruženje obrtnika na čelu s predsjedniko Mariom Kamalićem, koji je s njima u koaliciji, a sada je bio protiv mjera", zaključio je Devčić.