7. forum lošinjskih iznajmljivača "Inovativni privatni"

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2019-03_tz-inovativniprivatni_promo.jpgTuristička zajednica, u suradnji s Gradom Malim Lošinjem i brojnim partnerima, poziva Vas na 7. forum lošinjskih iznajmljivača koji će ove godine trajati od 2. do 6. travnja u Malom Lošinju!

Radionice, prezentacije i edukacije neizostavni su sadržaj ovogodišnjeg višednevnog foruma koji će i ove godine spojiti sudionike i predstavnike lokalnih i državnih institucija u interaktivnoj panel-raspravi. Tako će se tijekom prvog dana (2. travnja) u hotelu "Aurora" s početkom u 17 sati održati interaktivna panel-rasprava u kojoj je predviđeno sudjelovanje ministra turizma RH Garija Cappellija, gradonačelnice Grada Malog Lošinja Ane Kučić, direktorice Turističke zajednice Kvarnera Irene Peršić Živadinov, direktora "Komunalnih usluga Cres-Lošinj" Nevena Kruljca i direktora "Lošinj usluga" d.o.o. Daniela Kljaića. Zanimljive prezentacije održat će direktor TZG Malog Lošinja Dalibor Cvitković (Aktivnosti i novosti za iznajmljivače), privatni iznajmljivač Sven Bulat (primjer uspješnog poslovanja u privatnom smještaju), turistički vijećnik te predstavnik turističkih agencija Lovro Hesky (Turističke agencije - partneri u destinaciji), voditeljica Područnog ureda Rijeka HBOR-a Vesna Bartolović Stančić (Financiranje privatnih iznajmljivača u suradnji s Ministarstvom turizma RH) te direktorica HEP ESCO Vlasta Zanki (HEPI solar - ugradnja integriranih sunčanih elektrana po modelu "ključ u ruke").

Sljedećih dana, 3. i 4 travnja 2019. s početkom u 17 sati u hotelu "Aurora" održat će se edukativne radionice; Uređenje, opremanje i prezentacija smještaja u svrhu uspješnijeg poslovanja – Anamarija Cicarelli i Društvene mreže u službi turizma – Barbara Jagodić Slade.

U izlagačkom dijelu predstavit će se i brojni izlagači s pogodnostima za iznajmljivače, a ovom prilikom Turistička zajednica i Grad Mali Lošinj iznajmljivačima će podijeliti pakete za selektivno odvajanje otpada.
Također, 5. travnja 2019. s početkom u 17 sati na ljetnoj pozornici malološinjskog kina Vladimira Nazora sudjelujte u vrtnoj radionici pod vodstvom TV-vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić (uz prethodnu prijavu, +385 51 213 173), a u sklopu foruma lošinjskih iznajmljivača, odnosno u okviru akcije "Lošinjski cvijet", 6. travnja 2019. na malološinjskom trgu s početkom u 9 sati Turistička zajednica te Grad Mali Lošinj poklonit će iznajmljivačima sadnice bilja.
Pridružite nam se i vidimo se na 7. "Inovativnom privatnom"!

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja