Erich i Rosa Trummer - 30 godina redoviti posjetitelji Lošinja!

Trummeri u društvu Dalibora Cvitkovića (lijevo) i Maris Vajentić (desno)
Trummeri u društvu Dalibora Cvitkovića (lijevo) i Maris Vajentić (desno)
Već 35 godina Erich i Rosa Trummer vjerni su posjetilji "uvijek sunčanog otoka Lošinja s predivnom klimom", kako to vole reći.   

Od 1987. godine, obitelj Trummer iz Jagerberga u blizini Graza redovito boravi u privatnom smještaju iznajmljivačice Maris Vajentić. Tijekom godina razvilo se veliko prijateljstvo između austrijske i lošinjske obitelji tako da se obitelji međusobno posjećuju tijekom godina, a nije rijetko da zajedno na barci isplovljavaju i uživaju u lošinjskim plažama i uvalama. Rado obilaze lošinjske otoke i svakodnevnim izletima na izletničkim brodovima, ali zbog velike ljubavi prema moru i lošinjskim otocima, Erich je položio ispit za voditelja čamca upravo u Malom Lošinju, kako bi samostalno mogao često obilaziti arhipelag.

Ovaj stolar i učiteljica djece s posebnim potrebama oduševljeni su klimatskim uvjetima na Lošinju te prirodnim krajolikom i šetnicama. Erich i Rosa Lošinj posjećuju najmanje dva puta godišnje i to u periodima izvan ljetne sezone. Lošinj ih asocira na zdravlje.    

Veliki su promotori Lošinja. Svoje oduševljenje otokom vitalnosti prenijeli su i na svoju veliku obitelj. Tako iz godine u godinu sve veći broj članova obitelji, poznanika i prijatelja posjećuje Lošinj, zahvaljujući dobrim preporukama.

Pohvaljuju cestovnu povezanost, prometne veze, uređenost pješačkih staza, kao i komunalnu uređenost grada. Erich ima i svoju web stranicu na kojoj redovito promovira Lošinj- otok vitalnosti povezujući se direktno na web-kameru Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, kao i na drugi sadržaj te ponudu privatnog smještaja lokalnih iznajmljivača (www.jagerberg.com).

U spomen na dugogodišnje veliko prijateljstvo, Erich je za svoje domaćine, obitelj Vajentić, pripremio fotoalbum s retrospektivom svih zanimljivih događaja i uspomena posljednjih 30 godina, a direktor Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, Dalibor Cvitković obitelji Trummer uručio je prigodan poklon te zahvalio na dugogodišnjoj vjernosti.

(Sponzorirani članak)