Poziv - Proizvodi i usluge s temom: antika i brončana statua Apoksiomen

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i Grad Mali Lošinj pozivaju sve zainteresirane koji proizvode i/ili prodaju proizvode i usluge s temom: antika i brončana statua Apoksiomen.

Na poziv se mogu javiti svi koji nude:
- proizvode kao što su: antički nakit, antička prirodna kozmetika, prirodni parfemi, odjeća s elementima antike, ručnici, jastuci, razne dekoracije za interijere i eksterijere, kišobrani, magneti, kemijske olovke, privjesci za ključeve, knjige, slikovnice, maske i trakice za mobitele, bookmarkere (označivače stranica), puzzle (slagalice), salvete, maramice, suveniri s likom Apoksiomena, zvučne i vizualne atrakcije, vaze, ukrasne zdjele za sadnice i ukrasno bilje, replike amfora, modelarstvo, aroma-lampe, pribor i posude za jelo (posude za začine, zdjelice za zdrave obroke, posude za ulje, šalice za kavu/čaj i sl.) i sl.
- prehrambene proizvode kao što su: prirodni čaj, slatkiši, začinsko bilje, energetske pločice, antičke pogače i sl.
- usluge: wellness-tretmani, tretmani ljepote, sportske aktivnosti, edukacije na temu očuvanja mora i okoliša, antička kuhinja, umjetničke radionice, tematske manifestacije, tematska vođenja, tematska putovanja, arheološki podvodni parkovi, ronjenje – podmorski arheološki putevi i atrakcije.

Budite kreativni i iznenadite nas!

Uz prijavljeni prijedlog potrebno je priložiti ispunjeni Obrazac za prijavu – Ponuda s temom: antika i brončana statua Apoksiomen.

Proizvod/usluga treba biti odraz kontinuiteta umjetničkog, kulturnog ili kulturno-povijesnog nasljeđa Lošinja, odnosno predstavljati njegovu materijalnu, nematerijalnu i prirodnu baštinu.

Svaki autor može dostaviti više prijedloga. Rok za prijavu je 15. prosinca 2015.

Ispunjeni obrasci dostavljaju se u Turistički ured, Priko 42, Mali Lošinj ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obrazac za prijavu preuzmite ovdje...

(Sponzorirani članak)




Na današnji dan:

20.04.1674.

Naredbom osorskog biskupa, u V. Lošinju župne knjige počinju se voditi i na talijanskom jeziku, pored hrvatskog jezika i glagoljice

20.04.1945.

Partizani oslobodili Cres i Lošinj od njemačke okupacije, otoci vraćeni Hrvatskoj i preko nje Jugoslaviji

20.04.1979.

U Cresu otvorena nova zgrada Osnovne škole

20.04.1982.

Za predsjednika Općine Cres-Lošinj, na jednogodišnji mandat, izabran Vladimir Antolović

20.04.1983.

Za predsjednika Općine Cres-Lošinj, na jednogodišnji mandat, izabran Mate Ferarić