Forum o novostima

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2015-10_bellevue-promo2015.jpgGrad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u suradnji s Lošinj Hotels&Villas pozivaju sve zainteresirane iznajmljivače, stanovnike, udruge i ustanove da nam se pridruže na Forumu o novostima u turističkoj ponudi na području Grada Malog Lošinja, u hotelu "Bellevue", 9. listopada 2015., s početkom u 18 sati.

Tijekom Foruma organizirano je predstavljanje tvrtki za energetsku učinkovitost, izdavanje energetskih certifikata, upoznavanje s načinom iskorištavanja bespovratnih sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te načinima uštede energije.

Prezentacija će trajati do 19 sati, nakon čega je predviđen kratak coffee-break, te je za sve sudionike organizirano razgledavanje hotela Bellevue, Ville Hortensia, Boutique hotela Alhambra i Ville Augusta i šetnja uvalom Čikat u trajanju do 20 sati.

Partneri izlagači koji provode energetsko certificiranje: Energootok d.o.o., Mali Lošinj; Standor d.o.o., Labin; RITEH d.o.o., Rijeka; K-Tim, Rijeka; ADB d.o.o., Zagreb; Andlar projekt d.o.o., Zagreb.
Upoznaj Lošinj! Vidimo se na Forumu o novostima!

Turistički ured
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja

(Sponzorirani članak)