Poziv na Forum iznajmljivača u Poreču

Detalj iz stare jezgre Poreča / foto: B. Purić
Detalj iz stare jezgre Poreča / foto: B. Purić
Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja organiziraju za iznajmljivače i turističke agencije posjet Nacionalnom forumu obiteljskog smještaja koji će se održati 12. i 13. listopada u Poreču u hotelu "Valamar Diamant".

Nacionalni forum obiteljskog smještaja prvi je nacionalni skup ovog tipa koji okuplja pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu (iznajmljivače) iz cijele Hrvatske, razmatra aktualne teme te nudi edukativne sadržaje i umrežavanje s ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

Ove godine Forum poprima i međunarodni karakter s panelom "Obiteljski smještaj i trendovi u turizmu". Upoznat ćemo se s iskustvima i primjerima turističkih destinacija. Grad Mali Lošinj i TZG Malog Lošinja ove godine organiziraju prijevoz i jedno noćenje u Poreču u apartmanima "Valamar Diamant Residence".

Program:
12. 10.
Polazak iz Malog Lošinja u 7.00 na trajekt u 9.00 (Porozina)
Dolazak u Poreč u 11.00 sati, u 12 sati početak programa Foruma, odlazak u grad i noćenje.
13. 10.
U jutarnjim satima nastavak programa Foruma, u 12.30 posjet Svetvinčentu, razgled apartmana i kuće za odmor, slijedi razgled Stanzie i ručak "po domaću".
U 18.00 polazak prema Lošinju na trajekt u 19.30 (Brestova), dolazak u Mali Lošinj u 21.30.
 
Pozivamo Vas da izvršite prijavu on line na linku u privitku do ispunjavanja kvote od 50 osoba:
http://www.hgk.hr/sektor-centar/sektor-turizam/pozivamo-vas-na-2-nacionalni-forum-obiteljskog-smjestaja?category=69
Uplate za izlet od 300,00 kuna po osobi primaju se u agenciji Losinia u Malom Lošinju. Molimo sve zainteresirane da dostave svoje prijave i na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; ili faksom na 233-373. Zahvaljujemo na Vašim prijavama zaključno do 6. listopada 2015.

TZG Malog Lošinja - Turistički ured

(Sponzorirani članak)