Peti festival lošinjskih balkona

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2015-08_tz-festivalbalkona-promo1.jpgVeć petu godinu zaredom, u organizaciji Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, održat će se jedna od atraktivnijih manifestacija sezone, 5. festival lošinjskih balkona.

Od 19. do 20. kolovoza, s početkom u 20 sati, na festivalu specifičnom po mjestu održavanja glazbenih izvedbi nastupati će glazbenici s balkona iznad obale Priko, u samom centru grada Malog Lošinja.

S obzirom da su lošinjski balkoni u prošlosti bili centar događanja, a ovom se manifestacijom vraćamo u prošlost i nekadašnje značenje balkona u mediteranskom načinu životu građana, upravo će na balkonima kapetanskih lošinjskih kuća nastupiti brojni glazbenici s izvedbama najljepših hrvatskih i stranih evergreena.

Ove godine program će biti u znaku popularnih svjetskih arija u izvođenju sopranistice Antonele Malis i tenora Jose Butorca uz klavirsku pratnju Matea Žmaka. Uz predivne vokalne mogućnosti odličnu interpretaciju i interakciju s publikom priuštit će svakom posjetitelju koncert za pamćenje.

U nastavku večeri, uživajte u zvucima akustične gitare kroz interpretacije starih evergreena lošinjskih glazbenika "Trio Lavanda", "Cheap Sunglasses", duo „Med&Sol“ i duo "DaVinci".

Prošećite lošinjskom rivom, zastanite, podignite pogled i uživajte u zvucima 5. festivala lošinjskih balkona koji dolaze s balkona otoka vitalnosti.

(Sponzorirani članak)