12. festival lošinjskih balkona

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2022-08_tz-festivalbalkona2022promo1.jpgI ove godine šećući lošinjskim lukama zastanite i podignite pogled jer slijedi 12. po redu "Festival lošinjskih balkona", atraktivna manifestacija čiji se program odvija upravo na lošinjskim balkonima.


Na festivalu specifičnom po mjestu održavanja glazbenih izvedbi, u organizaciji Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, od 24. do 26. kolovoza 2022. godine duž malološinjske i velološinjske uvale tijekom jutarnjih sati nastupit će Stožer band, Trio2go i Apsyrtides band. Večernji termin rezerviran je za Duo Da Vinci, Koma Atmosferu, Josu Butorca, Magic Guitars, MI3, Klapu Čikat i Vlada Petničkog.

Lošinjski balkoni u prošlosti su bili centar događanja, a ovom manifestacijom posjetitelji i mještani vraćaju se u prošlost i otkrivaju značenje balkona u mediteranskom načinu životu.

Prošećite lošinjskom rivom, zastanite, podignite pogled i uživajte u zvucima 12. festivala lošinjskih balkona koji dolaze s balkona otoka vitalnosti!

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja