Dašak glamura na otoku Cresu

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2022-08_vilasalvia-promo2022a.jpgPrekrasna večer na otoku Cresu. Vila Salvia otvorila je svoja vrata u velikom stilu na način na je ugostila   prekaljenog umjetnika Stefana Lupina koji je predstavio dio svoje nove kolekcije skulptura, slika i fotografija iz opusa Lupinizam.


Na otvorenju, obogaćenom nastupom klape "Burin", mnogobrojni strani i domaći gosti bili su oduševljeni kako Vilom Salvia tako i pomno odabranim komadima Lupinove izložbe. Obzirom na veliki interes, izložba će se nakon Vile Salvia preseliti u prostore Samostana Sv. Frane i to u proširenom obliku.

Izložba ima i humanitarni karakter te će dio sredstava biti doniran Domu za odgoj djece u Cresu.

Vila Salvia, luksuzni je objekt s 5 zvjezdica, predivno uređenog okoliša, te bazenom i božanskim pogledom na grad Cres i istarsku obalu. Izvrsni domaćini garancija su za bezbrižan boravak svojim gostima kojima pažnje neće nedostajati.

Na kraju možemo reći, kada se spoji izvrsno promišljen projekt Vile Salvia s umjetničkim izričajem genijalnog Lupina,  garancija je to vrhunskog turističkog proizvoda.

(Sponzorirani članak)