Lopari Camping Resort na otoku Lošinju, nakon provedenih investicija u sezonu ulazi s 4*

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2021-06_lpt-sponzorirani6-2021.jpgLopari Camping Resort dio je tvrtke Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o. iz Malog Lošinja koja u svom portfelju, na otoku Lošinju, ima dva kampa ukupnog kapaciteta 681 jedinica i marinu sa 165 vezova.

Lopari Camping Resort smješten je između dva šarmantna i slikovita gradića Osor i Nerezine, a krasi ga najduža plaza na otoku Lošinju koja se proteže na preko 800 metara.

Nakon dvogodišnjeg investicijskog ciklusa u Lopari Camping Resort možemo se pohvaliti novom premium zonom s 48 novih, prostranih mobilnih kućica, 207 novih, uređenih i opremljenih parcela, novoizgrađenim, modernim sanitarnim čvorom, novim sportskim sadržajima za djecu i odrasle poput mini-golfa i multisporta.

Posebno smo ponosni na hortikulturno uređenje pri čemu smo posadili preko 1300 komada različitog otočnog bilja poput alepskog bora, kako bi njegovali, ali i obogatili nadaleko poznatu lošinjsku vegetaciju.

Ovim podizanjem kvalitete i standarda u našem Lopari Camping Resortu usljedilo je i podizanje kategorizacije kampa na visoke 4* na koje smo iznimno ponosni!

(Sponzorirani članak)