Promotivna kampanja Lošinja u njemačkim medijima

foto: I. Brčić
foto: I. Brčić
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, u suradnji s članicama u destinaciji, započela je s promoviranjem zdravstvenih benefita Grada Malog Lošinja. Kampanja je pokrenuta na području dviju najvažnijih njemačkih pokrajina za lošinjski turizam - Baden-Württemberg i Bayern.

Nature, die Heilt (Priroda koja liječi) promovira se u medijima koji imaju visoku vjerodostojnost te velik doseg: t – online i web.de, s ukupno oko 400 milijuna posjeta mjesečno, te na najvećim i najutjecajnijim društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu.

Glavni cilj kampanje je privući što veći broj potencijalnih turista, a budući da su outdoor aktivnosti, sigurnost i privatnost otkriveni kao najpoželjnije vrijednosti turista pri odabiru destinacije u 2021. godini, pri kreiranju promotivnih vizuala posebno su se naglasili upravo ti benefiti otoka vitalnosti.

Kampanjom se naglašavaju prirodni činitelji – mikroklima, više od 1018 biljnih vrsta, more visoke kakvoće, zrak prve kvalitete te brojni sunčani dani. Istaknuti su i post-covid programi, wellness i wellbeing te aktivni odmor i outdoor.
"Uvažavajući udjel od 21% njemačkih gostiju u ukupnim noćenjima, trenutnu  situaciju i značaj dodatnog predstavljanja, kampanja je usuglašena sa svim vodećim dionicima u destinaciji, a sve u cilju predstavljanja prednosti Lošinja kao otočne destinacije i pružanja dodatnih vrijednosti za ponuđene usluge", izjavio je direktor Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković.

Promotivnu kampanju možete pogledati na linku:
T-online: https://bit.ly/3ujToys
web.de: https://bit.ly/3viYmNo

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja




Na današnji dan:

20.04.1674.

Naredbom osorskog biskupa, u V. Lošinju župne knjige počinju se voditi i na talijanskom jeziku, pored hrvatskog jezika i glagoljice

20.04.1945.

Partizani oslobodili Cres i Lošinj od njemačke okupacije, otoci vraćeni Hrvatskoj i preko nje Jugoslaviji

20.04.1979.

U Cresu otvorena nova zgrada Osnovne škole

20.04.1982.

Za predsjednika Općine Cres-Lošinj, na jednogodišnji mandat, izabran Vladimir Antolović

20.04.1983.

Za predsjednika Općine Cres-Lošinj, na jednogodišnji mandat, izabran Mate Ferarić