Info dani za iznajmljivače

foto: Sandro Tariba
foto: Sandro Tariba
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja od 25. do 27. svibnja 2020. organizira Info dane za iznajmljivače.


Prvog dana, 25. svibnja, Info dan održat će se na ljetnoj terasi malološinjskog kina Vladimir Nazor u 18 sati, dok će se drugog dana, 26. svibnja, iznajmljivači okupiti u Kino-sali Veli Lošinj u 18 sati. Posljednjeg dana, 27. svibnja, Info dan održat će se u nerezinskom hotelu "Televrin", također u 18 sati.

Svi iznajmljivači pozvani su da se pridruže i poslušaju novosti i informacije vezane za trenutnu situaciju u turizmu, epidemiološke mjere te novu kampanju "Lošinj – vaša otočna oaza" i akciju "Ferry Free".

Na info danima sudjelovat će gradonačelnica Grada Malog Lošinja Ana Kučić, direktor Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković te epidemiologinja dr. Senka Stojanović.

Inače, u sklopu marketinške kampanje "Lošinj – vaša otočna oaza" nastala je akcija "Ferry Free" s ciljem privlačenja posjetitelja te obzirom na situaciju s COVID-19. Posjetiteljima koji će u rujnu boraviti dulje od sedam noći na Lošinju, pokrit će se trošak povratne karte trajekta u objektima koji će se odazvati pozivu (TZGML sufinancira 50% iznosa).

Više informacija potražite na www.visitlosinj.hr

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja