Lošinj – Tvoja otočna oaza: "Ferry free" akcija za goste Lošinja

foto: S. Tariba
foto: S. Tariba
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja poziva sve iznajmljivače i članice da se uključe u objedinjenu marketinšku strategiju destinacije "Lošinj – tvoja otočna oaza".


Ovom strategijom naglašavaju se prednosti Lošinja - otoka vitalnosti poput blage klime, bioraznolikosti, mora visoke kakvoće, zraka prve kvalitete s više od 200 sunčanih dana godišnje. Važan dio strategije je i akcija FERRY FREE nastala s ciljem privlačenja posjetitelja te obzirom na nastalu situaciju s COVID-19.

Posjetiteljima koji će u rujnu boraviti dulje od sedam noći, pokrit će se trošak povratne karte trajekta u objektima koji će se odazvati pozivu (TZGML sufinancira 50% iznosa). Akcija vrijedi za trajektne karte Valbiska - Merag i Porozina - Brestova, a neće se sufinancirati nastavak na vozilo.

Pružatelj smještaja koji se uključi u akciju dužan je gostu izdati račun umanjen za cijenu povratne trajektne karte te isti račun, zajedno s kartama, dostaviti Turističkoj zajednici.

"Do sada se nismo susretali s ovakvim izazovom i zato trenutna situacija, više nego ikada, zahtjeva sinergiju svih dionika destinacije. Nadamo se da će se što više dionika priključiti ovoj akciji kako bismo našim posjetiteljima pružili dodatnu vrijednost na ponuđenu uslugu", izjavio je direktor Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković.

Turistička zajednica poziva sve dionike da se uključe u FERRY FREE akciju i iskažu svoj interes putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija o akciji može se pronaći na www.visitlosinj.hr

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja