Osmorica svih pet puta u zapisniku

foto: VK Lošinj
foto: VK Lošinj
Kraj ljetne vaterpolske sezone trenutak je za rezime pojedinačne statistike igrača koji su za "Lošinj" nastupali u trećeligaškom natjecanju.

Zbog malobrojnosti zainteresiranih klubova, Treća hrvatska vaterpolska liga u skupini "Rijeka" brojala je samo tri kluba koji su odigrali dvokružno, a s majstoricom za ukupne pobjednike Treće HVL, to je u totalu samo pet nastupa. U zapisnik su u svih pet navrata ušla osmorica igrača.

Pregled nastupa i pogodaka: Arijan Matković 5 nastupa / 0 pogodaka, Tonči Marinac 5/2, Jan Tomich 5/6, Domagoj Jureša 5/8, Domenico Jureša 5/18, Toni Šimić 5/22, Damijan Pupovac 5/5, Roko Kaštelan 5/0, Mario Stipanov 4/4, Leona Janković 3/4, Josip Sorić 3/5, Ivan Gledec 3/5, David Banac 3/0, Damian Sutlić 3/1, Aurora Stipanov 3/0, Ervin Šeperović 3/0, Roko Muskardin 2/0, Ivan Perić 2/0, Dea Domazet 1/0.

Podsjetimo, u skupini "Rijeka" Lošinjani su osvojili prvo mjesto, a potom izgubili od "Gusara" iz Sv. Filipa i Jakova u majstorici za ukupne pobjednike. Toni Šimić je u skupini "Rijeka" dao 20 golova i time bio najbolji strijelac skupine.