"Palada" odustala, Lošinjani kreću tek idući vikend

foto: B. Purić
foto: B. Purić
Ionako kratka ljetna vaterpolska sezona igrača "Lošinja" postala je još kraća, odustajanjem od natjecanja njivičke "Palade".

U predviđenom su se roku za ljetno natjecanje u Trećoj hrvatskoj ligi skupine Rijeka prijavila četiri kluba, a prema ždrijebu parovi prvog kola trebali su biti "Lošinj" - "Palada" te "Crikvenica" - "Delfin" (Rovinj). "Palada" je, međutim, tri dana uoči natjecanja objavila da ipak odustaje od sudjelovanja, što znači da će Lošinjani u prvom i četvrtom kolu biti slobodni.

Ove subote trebale su u uvali Čikat biti odigrane seniorska i, u predigri, utakmica djece do 13 godina, no od toga neće biti ništa, pa će Lošinjani prvi službeni ovogodišnji seniorski nastup imati 20. srpnja kod kuće protiv "Crikvenice". U trećem kolu slijedi im gostovanje kod "Delfina". Posljednje kolo lige bit će 17. kolovoza.

Kako je "Delfin" ove godine već igrao u natjecanju višeg ranga, Prvoj "B" ligi, to će u III. ligi nastupati izvan konkurencije, tj. pri određivanju sudionika razigravanja pobjednika skupina Treće lige, bit će preskočen.