Male "hobotnice" pobjednički u novo prvenstvo

Uoči utakmice ekipe do 13 god.
Uoči utakmice ekipe do 13 god.
U novi ciklus (među)županijskog vaterpolskog prvenstva za ekipe do 13 godina, "Lošinj" je ušao pobjedom nad rovinjskim "Delfinom".

U natjecanju u riječkom bazenu sudjeluje šest klubova - osim "Lošinja" i "Delfina", tu su još riječko "Primorje", "Palada" iz Njivica, "Opatija" i "Crikvenica".

Utakmica Županijske lige "do 13", 1. kolo:
Lošinj - Delfin 8:3 (2:1, 1:1, 3:1, 2:0)
LOŠINJ: Sutlić, Perić, R. Muskardin 2, Banac 1, Abdija, Domazet, Sorić 5, A. Stipanov, Pupovac, Andrič Tušup. Trener: D. Jureša.

Osim mališana, prvenstvene utakmice igrali su i oni nešto stariji Lošinjani, u klubovima za koje igraju seniorski vaterpolo. Tako je Leona Janković sudjelovala u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske za vaterpolistice, u kojoj je sa suigračicama iz zagrebačke "Mladosti" postigla pobjedu 16:5 nad riječkim "Primorjem EB", postigavši pritom i dva pogotka.

U redovima rovinjskog "Delfina", Arijan Matković i Marko Banović igrali su kvalifikacijsku utakmicu prvenstva mlađih juniora, pobijedivši ZPK iz Zagreba s 9:5 (dva gola Banovića). Završili su natjecanje kao drugi u redoslijedu.