Banac novi predsjednik vaterpolista

Sanjin Banac
Sanjin Banac
Sanjin Banac izabran je za novog predsjednika Vaterpolo kluba "Lošinj", na izbornoj skupštini održanoj u lošinjskom hotelu "Aurora". Zbog poslovne zauzetosti, dosadašnji se klupski predsjednik Dalibor Cvitković više nije kandidirao.

Banac je u klubu od utemeljenja 2001. godine, a prvih je godina nastupao za njegovu seniorsku momčad, te bio član uprave kluba.

Uz Banca, u novi Upravni odbor kluba izabrani su Ivan Katalinić (dopredsjednik), Mateja Zekan (tajnica), Domenico Jureša, Roberto Tomich, Bojan Purić i Vesna Jagušić. U Nadzorni su odbor izabrani Barbara Ciuk Stipanov, Nedjeljko Jureša i Branko Domac.

O radu kluba u protekloj godini izvještaj su dali dosadašnji predsjednik, te treneri Domenico Jureša i Mateja Zekan. Kako je nova uprava u velikoj mjeri sastavljena od dosadašnjih klupskih dužnosnika, za već započetu godinu najavljen je kontinuitet nastupanja u vaterpolskim natjecanjima, te organiziranja klupske škole plivanja. Kako je pitanje odigravanja utakmica izvan ljetnih mjeseci i dalje neriješeno - hotelski su bazeni za tu namjenu neiskoristivi, izražena je nada da će rješenje u dogledno vrijeme biti nađeno u vodenom zabavnom parku u kampu na Čikatu.