Vaterpolisti osvojili sisački turnir, igrali i s prvoligašima

Turnir u Sisku
Turnir u Sisku
Za juniorima Vaterpolo klub "Lošinj" tri su naporna dana - gostovali su u Zagrebu, gdje su igrali trening-utakmice, a potom su pobijedili na turniru u Sisku.

Manjak mogućnosti odigravanja utakmica nadoknađen je posjetom Zagrebu, gdje su Lošinjani najprije igrali protiv kadeta zagrebačkih prvoligaša "Medveščaka" i "Mladosti", a potom s juniorima ZPK-a. Na ovim trening-utakmicama nisu evidentirani rezultati; svrha je bila uigravanje.

Trećeg dana, Lošinjani su u Sisku igrali na turniru u organizaciji VK "Siscia" i osvojili prvo mjesto. Naporan turnir tražio je od momčadi odigravanje po pet utakmica, a kako je već nakon prve tri utakmice "Lošinj" osigurao prvo mjesto, dogovoreno je da se u posljednjoj utakmici s varaždinskom "Garestinom" odigraju samo dvije umjesto četiri četvrtine.

Lošinj - Marsonia 11:2 (3:1, 2:0, 3:1, 3:0)
Strijelci za Lošinj: Ivković 5, Tićak i Marković po 2, Stipanov i Mandić po 1.

Siscia - Lošinj 9:12 (1:2, 2:7, 2:0, 4:3)
Strijelci: Tićak 4, Tomich, Marković i Šeperović po 2, Antoninić i Stipanov po 1.

Zagreb - Lošinj 2:11 (0:3, 2:2, 0:4, 0:2)
Strijelci: Tomich 3, Jerković 2, Tićak, Antoninić, Ivković, Domazet, Marković i Šeperović po 1.

Lošinj - Garestin 9:1 (5:1, 4:0)
Strijelci: Šeperović, Mikić, Domazet i Jerković po 2, Stipanov 1.

Na ovoj mini-turneji za "Lošinj" su igrali: Petar Lozančić, Anton Tićak, David Jerković, Alen Antoninić, Luka Ivković, Jan Tomich, Marko Mikić, Filip Domazet, Mateo Marković, Mario Stipanov, Adrian Mandić i Ervin Šeperović, uz trenera Domenica Jurešu.