Proširen Upravni odbor, ponton neuralgična točka

Uprava kluba / foto: B. Purić
Uprava kluba / foto: B. Purić
Na redovnoj godišnjoj skupštini Vaterpolo kluba "Lošinj" istaknut je problem oštećenog pontona u uvali Čikat, za čiji popravak klub još uvijek prikuplja novac.

Nekoliko nevera nanijelo je velike štete pontonu, koji je sada u dijelovima i potrebno ga je osposobiti do početka ljetnih utakmica u moru - Treće hrvatske lige i međunarodnih turnira za mlađe uzraste planiranih za rujan - "Dobrog dupina" za mladiće i "Plejada" za djevojke. Dio potrebnog novca prikupljen je javnim pozivom preko interneta, sudjelovat će Grad Mali Lošinj, Hrvatski vaterpolski savez i drugi sponzori. Bilo je riječi i o vječnoj temi lošinjskog vaterpola - zatvorenom bazenu, no zasad nema naznaka kada će se steći uvjeti za normalno cjelogodišnje treniranje i igranje utakmica.

Uz usvajanje redovnih godišnjih izvještaja - predsjednika kluba Sanjina Banca te trenera Domenica Jureše i Mateje Zekan (ujedno tajnice kluba), na sjednici održanoj na ljetnoj pozornici Gradske knjižnice i čitaonice Mali Lošinj napravljena je i kadrovska dopuna, pa je tako Upravni odbor sa sedam povećan na devet osoba; uz postojeće članove izabrani su Maja Balenović i Neno Starčić. Osim vaterpola i plivanja, klub će se više angažirati i u daljinskom plivanju.