"Polet" predao, u subotu pada odluka

foto: B. Purić
foto: B. Purić
Tko će biti pobjednik Druge ŽNL Primorsko-goranske, bit će poznato u subotu predvečer, nakon završetka derbija između nogometaša "Goranina" i "Lošinja", u koji Delničani ulaze s dva boda prednosti.

Dugo je trajalo očekivanje novog termina utakmice 15. kola između "Lošinja" i "Poleta", koja zbog natopljenog travnjaka na Čikatu nije odigrana 12. svibnja. Za dan odigravanja određen je četvrtak, no Skrajani su odlučili predati utakmicu, pa će ona biti registrirana 3:0 b.b., premda je prema dosad prikazanome tijekom prvenstva, "Lošinj" ionako bio izraziti favorit.

Za subotnje putovanje u Delnice, NK "Lošinj" je organizirao i autobus za navijače; svi koji žele na izlet u Gorski kotar i ondje bodriti Lošinjane, mogu se najaviti tajniku kluba Marku Pavičiću, a polazak iz Malog Lošinja je u 10 sati.

Poredak uoči posljednjeg kola: Goranin 43 boda, Lošinj 41, Gomirje 26, Polet 24, Zamet (utakmica manje) 23, Goranka (utakmica manje) 22, Željezničar 18, Vrbovsko 16, Snježnik i Mrkopalj po 9.
Parovi posljednjeg, 18. kola (1. lipnja): Goranin - Lošinj, Željezničar - Goranka, Mrkopalj - Gomirje, Zamet - Vrbovsko, Polet - Snježnik. Zaostala utakmica 13. kola Goranka - Zamet zakazana je za 8. lipnja.