Popović jedini imao kompletnu minutažu

Giuliano Popović / foto: B. Purić
Giuliano Popović / foto: B. Purić
Mladi vratar Giuliano Popović, koji je ponikao u omladinskoj školi prvoligaša "Rijeke", jedini je igrač koji je nastupio na svih četrnaest prvenstvenih utakmica "Lošinja" u jesenskoj polusezoni, u kojoj su otočani ostvarili tri remija, a sve ostale susrete izgubili, ostavši na posljednjem, šesnaestom mjestu ljestvice.

Svih četrnaest - zato što "Lošinj" na posljednje kolo prvog dijela sezone, protiv "Naprijeda", nije otputovao. Popović je odradio svih 1260 minuta, a za to vrijeme primio je 33 pogotka, prosječno 2,36 po utakmici.

Trinaest nastupa i 1098 minuta ima još jedna pridošlica, Fran Golubić. Po dvanaest puta nastupili su Deni Erceg (1080 minuta), Zvonimir Jergović (1080') i Marin Šepuka (894'). Prema broju nastupa slijede: Tin Gršković 11, Tin Mrvac, Filip Marković, Dominik Malović i Darijo Španjol po 10, Alen Mrvac i Josip Jerneić po 9, Marin Ćepulo 8, Saša Kauzlarić, Vinko Bondulić i Patrick Vlakančić po 7, Boško Babić, Mario Faflja i Luka Jurić po 6, Antonio Viskić 5, Vitorio Antoninić 3, te Marko Surić 1 nastup.

Kako je "Lošinj" postigao samo četiri pogotka, popis strijelaca je kratak - Jerneić 2, a A. Mrvac i Malović po 1 pogodak.

U pet domaćih utakmica - bilo bi ih više da zbog očajnog stanja terena na Čikatu nakon što su ondje održani Dani hrvatskog turizma - nogometaše "Lošinja" u prosjeku je gledalo po 79 gledatelja.