Na umjetnoj travi hvatanje zaleta za bolje proljeće

foto: B. Purić
foto: B. Purić
Jedanaestorica nogometaša "Lošinja" okupila su se na prvom treningu nakon, zbog zabrane sportskih aktivnosti, nešto duže zimske stanke.


Kako je travnjak igrališta na Čikatu u obnovi - posađena je nova trava - veljaču će nogometaši provesti trenirajući na obližnjem malom igralištu s umjetnom travom.

"Nadam se da su svi ostali u natjecateljskoj atmosferi, da ćemo se dobro pripremiti i napraviti bolji rezultat nego u prvom dijelu prvenstva, a probat ćemo uključiti i još mladih u momčad", kaže Marinko Batistić, trener Lošinjana. Dogovorena je prijateljska utakmica u gostima protiv "Cresa" 23. veljače, a vjerojatno će biti i drugih provjera.

Sve natjecateljske kategorije kluba trebale bi nastaviti natjecanje 21. ožujka, s tim da seniorima "Lošinja" prije toga - vjerojatno 14. ožujka, ostaje za odigrati zaostalu utakmicu kod kuće s "Omladincem" iz Vrata.

U deset jesenskih igara u Prvoj županijskoj ligi, "Lošinj" je prikupio 14 bodova, s po četiri pobjede i poraza te dva remija i gol-razlikom 19:19. S tim su učinkom na osmom mjestu od dvanaest klubova, ali bodovne su razlike male i s pobjedom nad "Omladincem" postali bi četvrti ili peti.